رضا داوودی در نشست بررسی زیرساختهای اربعین، از مهمترین اقداماتی که برای تامین آب و برق پایدار ایام اربعین در استان کرمانشاه انجام شده یاد کرد و گفت: آب پایدار مرز خسروی از سرپل ذهاب به قصرشیرین و سپس تا مرز تامین شده و یک مخزن پنج هزار مترمکعبی را نیز در مرز تدارک دیده ایم و نگرانی بابت آب نداریم.
وی ادامه داد: همچنین برای اینکه به دلیل قطع برق برای تامین آب دچار مشکل نشویم، یک دستگاه دیزل ژنراتور نیز در سرپل ذهاب در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه تامین آب مرز سومار نیز با اجرای ۱۷ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی انجام شده، یادآور شد: برای تامین آب دائم این منطقه نیز دو پروژه در دست اقدام داریم.
وی همچنین از در نظر گرفتن تانکرهای ثابت و سیار برای تامین آب اضطراری در اردوگاهها، پارکینگها و همچنین موکبها خبر داد.
داووی همچنین از در دست اجرا بودن حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان پروژه زیرساختی برق نیز برای تامین برق پایدار زوار و موکبها یاد کرد و افزود: البته برای تکمیل این طرحها نیاز به تامین اعتبار داریم.
وی با اشاره به شناسایی چهار نقطه استراتژیک که عمده تجمع زوار را داریم که شامل خروجی قصرشیرین(میدان امام حسین(ع))، ورودی سالن ترانزیت مرز خسروی، نقطه صفر مرزی و همچنین منذریه عراق است، گفت: تمرکز خدمات در این نقاط بیشتر خواهد بود.
داوودی درباره فاضلاب مرز خسروی نیز تاکید کرد: مطالعات جامع فاضلاب مرز خسروی انجام شده و منتظر تامین اعتبار برای عملیاتی کردن آن هستیم، اما چون در ایام اربعین و ازدحام جمعیت امکان فعالیتهای زیرساختی فراهم نیست، بلافصله بعد از ایام اربعین کار را استارت خواهیم زد و تا آن زمان نیز از شیوه سالهای قبل یعنی جمع آوری و تخلیه فاضلاب و انتقال آن به تصفیه خانه قصرشیرین استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۱۵۰ تا ۲۵۰ نیرو در بخشهای مختلف برای زیرساختهای آب و برق منطقه پای کار هستند، افزود: تا ۱۰ مرداد مانورهای آماده باش و بازدیدهای مکرر را خواهیم داشت و از ۱۵ مرداد استقرار رسمی اکیپهای صنعت آب و برق و ارائه خدمات آنها آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه همچنین خواستار در نظر گرفتن یک مسیر دسترسی مشخص برای اکیپهای خدمات رسان شد تا در ایام ازدحام جمعیت با چالش مواجه نشوند.
انتهای پیام