به گزارش ایسنا، پلتفرم متاایکامرس در پژوهشکده علوم و فناوریهای انرژی، آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.
زیستبوم فناورانه «متاایکامرس» که توسط گروه صنعتی انتخاب طراحی شده و به بهرهبرداری رسیده است، دارای ۳۴ زیرسیستم مبتنی بر فناوریهای پیشرفته از جمله هوش مصنوعی است که بر اساس ظرفیتهای گروه و شرکای تجاری به صورت ترکیبی از زیرساختهای فیزیکی، مجازی و تعاملی است.
روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری در رونمایی و بازدید از بخشهای مختلف زیستبوم فناورانه متاایکامرس با اشاره به ضرورت طراحی و تعریف پلتفرمهای مجازی مبتنی بر نیازها و شرایط بومی کشور، اظهار کرد: هوش مصنوعی یکی از حوزههای تحول آفرین در آینده پیش روی ما است و حرکت در مرزهای دانش، برای توسعه و تسلط بر این فناوری، یکی از اولویتها و ضرورتهایی است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان نیز برای تحقق آن برنامهریزی جدی دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی ادامه داد: به کسانی که این زیرساخت را ارتقاء و توسعه دادند خداقوت میگویم و امیدوارم دستاوردهای حاصل از پیوند میان صنعت و دانشگاه، به رسوخ فناوریها به صنعت از یک سو و ایجاد تحول در خلق ارزش افزوده و اشتغال ضمن حرکت در مسیر پیشرفت فناورانه منطبق با روند جهانی آن منجر شود. فهم این موضوع که توسعه فناوری و خلق ارزش افزوده با نقشآفرینی بخش خصوصی و بهرهمندی از دانشگاهها اتفاق میافتد، یک رویکرد ارزشمند است و با این رویکرد رو به جلو، این مکان یکی از جلوههای فکری نوآوری فرزندان ایران در عرصه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و الکترونیک خواهد بود و گروه انتخاب، مردم و دانشگاهیان از برکات و ثمرات این کار ارزشمند بهره میبرند.
انتهای پیام