به گزارش ایسنا، این روزنامه نوشت، تعداد مراجعینی که از اضطراب رنج میبرند، در حال حاضر به اوج خود رسیده است و تجربههای قبلی نشان میدهد که مراجعات در ماههای پس از هر عملیات نظامی بسیار بیشتر میشود.
یدیعوت نوشت، علیرغم تقاضای زیاد برای دریافت روان درمانی به ویژه در میان خانوادههای جوان و کودکان، بودجه این بخش اصلاح نمیشود و در حوزههای درمانی و ساعات درمانی کمبود شدیدی وجود دارد.
به نوشته این روزنامه، هفته گذشته بحثی در مورد موضوع مراکز روان درمانی در کمیسیون بهداشت کنست انجام شد که در آن روسای مقامات محلی در شهرکهای اطراف غزه (غلاف غزه) و کرانه باختری هشدار دادند که بودجه این مراکز در حال اتمام است.
در این جلسه شاریت سعد، مدیر مرکز روان درمانی درباره وضعیت سخت پیش آمده صحبت کرد و گفت: اتکا به این بودجههای معمول غیرممکن است، ما همچنان از نتایج عملیات "طلوع فجر" رنج میبریم و در عین حال وارد عملیات "سپر و پیکان" شدیم و اکنون هم منتظر عملیات بعدی هستیم، رسیدگی به همه این موارد با توجه به بودجه جاری غیرممکن شده است، زیرا صدها پرونده به ما ارجاع شده است.
تامر عیدان، رئیس شورای منطقهای "سدوت نقب" گفت: مراکز روان درمانی تحت فشار زیادی هستند و موارد استرس اخیراً ۶۰ درصد افزایش یافته است."
انتهای پیام