عباس یوسفی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه روزانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ تن شیر در گیلان تولید می شود، اظهار کرد: کمبود نقدینگی از مشکلات دامداران استان است؛ نهاده ای که در بازار فروخته می شود باید به صورت نقد پرداخت شود و در صورتی که دامداران نهاده را بخواهند به صورت اقساطی خریداری کنند، مجبور هستند مبلغی را به عنوان سود فروش پرداخت کنند و در مجموع چنین عواملی سبب می شود هزینه تولید شیر بالا رود.
یوسفی خاطر نشان کرد: در حال حاضر هر لیتر شیر ۱۵ هزار تومان از دامداران خریداری می شود این در حالیست که هزینه تمام شده تولید هر لیتر ۱۹ هزار تومان است.
وی تصریح کرد: به طور میانگین کارخانجات لبنی استان ۵۸ میلیارد تومان به دامداران بدهکارند و اگر این دیر پرداختی ها ادامه پیدا کند، دام های بیشتری به کشتارگاه خواهند رفت.
مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت: به دلیل افزایش قیمت نهاده ها، در مواردی دامداران قادر به تامین غذای دام ها نیستند و قبل از پروار شدن آنها را به کشتارگاه می فرستند که این امر سبب افزایش قیمت گوشت خواهد شد.
انتهای پیام