کشف بزرگترین قاچاق لوازم یدکی خودرو در همدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از رسیدگی به ۳۲۷۸ پرونده در سه ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳۲۷۸ پرونده با ۱۳۱۹ میلیارد ریال جزای نقدی در تعزیرات استان همدان رسیدگی و مختومه شده است.

مرضیه یونسی یکشنبه ۱۱ تیرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سه ماهه ابتدای امسال ۳۳۵۲ پرونده به تعزیرات حکومتی استان همدان وارد شده که از این تعداد، ۲۸۷۴ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، ۲۶۶ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و ۲۱۲ پرونده در حوزه بهداشت و درمان بوده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲۷۸ پرونده در تعزیرات حکومتی استان رسیدگی و مختومه اعلام شده که ۲۸۵۹ پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۲۱۶ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و ۲۰۳ پرونده مربوط به بهداشت و درمان بوده است.

یونسی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۳۶۵ اکیپ بازرسی از ۳۸۰۰ واحد صنفی استان همدان بازرسی و نظارت داشتند، افزود: در این مدت ۸۲۹ واحد دارای تخلف شناسایی و برای ۶۰۳ واحد نیز پرونده تخلف تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه محکومیت نقدی پرونده‌های گشت سیار ۷۲ میلیارد ریال بوده است، یادآور شد: بیشترین میزان تخلف در واحدهای نانوایی مرغ فروشی، مشاوران املاک بوده و همچنین نظارت و بازرسی از مدارس غیرانتفاعی و باشگاه‌های بدنسازی نیز آغاز شده است.

وی با اشاره به محکومیت ۱۰۰ میلیارد ریالی نانوایی‌های متخلف درهمدان، ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال، ۱۸۷ پرونده تخلف کم فروشی، گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه و ۳۰ پرونده تخلف بهداشتی برای نانوایی‌های همدان تشکیل شده است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه روزانه سه گشت مشترک ثابت در همدان انجام می‌شود که یک گشت مختص نانوایی‌هاست، خاطرنشان کرد: تعطیلی خودسرانه نانوایی‌ها یکی از مشکلات همدان است.

یونسی با بیان اینکه بیش از شش میلیارد ریال محکومیت نقدی برای مرغ فروشان همدان صادر شده است، اظهار کرد: ۸۷ فقره با تخلف گرانفروشی و عدم درج قیمت و ۱۷ پرونده بهداشتی برای مرغ فروشان همدان تشکیل شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه در حوزه لبنیات ۱۳ پرونده گرانفروشی و عدم درج قیمت و سه پرونده بهداشتی در استان همدان تشکیل شده است، تصریح کرد: در سه ماهه ابتدای امسال ۴۷ پرونده گرانفروشی و احتکار لاستیک در استان همدان تشکیل شده که بیش از دو میلیارد ریال جزای نقدی داشته است.

وی با اشاره به بازرسی از مشاوران املاک، خاطرنشان کرد: تعزیرات حکومتی در حوزه مشاوران املاک در یکسری از موضوعات تحت عنوان تخلف می‌تواند ورود و رسیدگی کند؛ به طور مثال در زمینه درج قیمت اتحادیه مشاوران املاک به تمام واحدهای این صنف نرخ نامه داده و طبق آن باید حق کمیسیون در مبایعه‌نامه درج شود در حالیکه تخلف در این زمینه زیاد است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان درباره عدم صدور فاکتور در صنف مشاوران املاک نیز یادآور شد: صدور فاکتور در مشاوران املاک همان اجاره‌نامه‌ای است که باید تحویل مؤجر و مستأجر داده شود.

وی درباره ورود تعزیرات به فعالیت‌های پزشکی در برخی آرایشگاه‌های زنانه همدان نیز گفت: برخی از آرایشگاه‌های زنانه اقدام به انجام اعمال پزشکی مانند بوتاکس و لیزر و حتی عمل‌های جراحی می‌کنند که در این زمینه سازمان نظام پزشکی تحت عنوان دخالت در امور پزشکی ورود می‌کند و تعزیرات فقط در زمینه قیمت‌ها ورود دارد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه بیشترین کشفیات قاچاق کالا در حوزه قاچاق پارچه، سوخت، لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و لوازم یدکی خودرو است، اظهار کرد: بزرگترین پرونده قاچاق کالا مربوط به قاچاق ۴۴۵ هزار قطعه لوازم یدکی است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402041106523
  • خبرنگار : 50034