رئیس علوم پزشکی اهواز تاکید کرد

لزوم آماده‌سازی فضای دانشگاهی و برنامه‌های آموزشی برای سال تحصیلی آینده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر لزوم مهیا کردن فضای فیزیکی و تجهیزاتی و تدارک برنامه‌های آموزشی به منظور شروع سال تحصیلی آینده دانشگاه‌ها در مهرماه تاکید کرد.

دکتر محمدحسین سرمست در نشست تخصصی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با روسای دانشکده‌ها که به منظور بررسی آخرین وضعیت ارائه خدمات آموزشی، مشکلات و چالش‌ها و راهکارهای ارتقای کیفیت خدمات آموزشی به دانشجویان برگزار شد، اظهار کرد: همکاری با دانشکده‌ها در خصوص مهیا کردن فضای فیزیکی و تجهیزاتی و تدارک برنامه‌های آموزشی به منظور شروع سال تحصیلی شاداب و پر انرژی برای دانشجویان در مهرماه پیش‌رو، در دستور کار هیات رئیسه دانشگاه است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: یکی از اهداف این جلسه، بررسی نیازهای ضروری دانشکده‌ها به منظور توسعه رشته‌های مختلف آموزشی و تحصیلات تکمیلی است.

سرمست افزود: یکی از رسالت‌های روسای دانشکده‌ها، ارتباط بیشتر و تنگاتنگ با دانشجویان و اساتید است تا بتوان چالش‌ها و دغدغه‌ها را شناسایی و آنها را برطرف کرد.

در ادامه دکتر شهنام عسکرپور، معاون آموزشی دانشگاه گفت: علاوه بر بررسی مشکلات دانشکده‌ها در زمینه‌های مختلف آموزشی، تجهیزاتی و فضای فیزیکی در سال گذشته و سال جاری و ارائه راهکارهای مناسب به منظور برطرف کردن آنها، یکی از مهمترین اقدامات جلسه، برنامه‌ریزی برای نیمسال تحصیلی آینده بود.

وی افزود: مقرر شد روسای دانشکده‌ها با ارزیابی مشکلات در زمینه امکانات و تجهیزات و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای نیمسال تحصیلی پیش رو، موضوعات را در اسرع وقت به هیات رئیسه دانشگاه اعلام کنند تا با برنامه‌ریزی‌های لازم بتوانیم نیمسال تحصیلی جدید را با کمترین چالش و دغدغه آغاز کنیم و بهترین خدمات آموزشی را به دانشجویان قدیمی و جدید ارائه دهیم.

دکتر امین ترابی‌پور رئیس دانشکده بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در بخش دیگری از این نشست گفت: یکی از فعالیت‌های شاخصی که در دانشکده بهداشت در حال انجام است، ارتباط با صنعت است و به همین منظور با همکاری و مساعدت هیات رئیسه دانشگاه در حال تجهیز دانشکده هستیم تا بتوانیم همسان‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز ارتباط با صنعت را در دانشکده ارتقاء دهیم.

وی با اشاره به اینکه فرآیند تکمیل رشته مقاطع دانشکده در مقایسه با سال‌های قبل سرعت خوبی گرفته است، ادامه داد: افزایش رشته مقاطع بیشتر شده و با احتساب سال گذشته، تا پایان سال جاری پنج رشته در دانشکده بهداشت راه‌اندازی خواهد شد تا با این اقدام، مهاجرت افراد بومی استان خوزستان به استان‌های دیگر کاهش یابد.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: یکی از رسالت‌های دانشکده بهداشت، پاسخگویی اجتماعی است که امیدوارم در این زمینه نیز گام‌های بزرگی برداریم.

دکتر محمدعلی جلالی‌فر، رئیس دانشکده پرستاری بستان نیز گفت: با حمایت مجموعه مدیریتی دانشگاه، خوابگاه‌های دحتران و پسران به صورت مطلوب و قابل قبول، بهینه‌سازی، توسعه و به بهره‌ برداری رسیده‌اند. همچنین این دانشکده توانست نمره قابل قبول را در اعتبار بخشی رشته پرستاری اخذ کند.

وی ادامه داد: هدف ما این است که با استفاده از توانمندی‌های دانشکده مانند برخورداری از اعضای هیات علمی، دانشجویان و مجموعه مدیریتی، جایگاه دانشکده پرستاری بستان را بیش از پیش ارتقاء دهیم.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر محسن چکی، رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تمام تلاش خود را در زمینه تبدیل دانشکده نسل ۲ به دانشکده نسل ۳ به کار بسته‌ایم و هدف‌مان این است که دانشجویان صرفا بر اساس مدرک تحصیلی، مشغول به کار نشوند و با نگاه به مهارت‌های جانبی نیز بتوان برای آنها اشتغال ایجاد کرد.

وی ادامه داد: به دنبال آن هستیم دانشجویان را پس از فارغ‌التحصیلی به افرادی کارآفرین تبدیل کنیم، به عنوان مثال دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی می‌توانند در زمینه ساخت کیت‌های آزمایشگاهی و دانشجویان رشته فناوری و اطلاعات سلامت در زمینه تسلط به زبان‌های برنامه‌نویسی، کارآفرین باشند.

دکتر زهرا عباسپور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز با اشاره به اینکه دانشکده پرستاری و مامایی با بیش از ۱۱۰۰ دانشجو در چهار رشته و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال تربیت دانشجو است، گفت: خیلی از چالش‌های زیرساختی دانشکده با همکاری معاونت‌های توسعه و آموزشی در حال انجام است و در تابستان پیش رو به دنبال رفع بخشی از نواقص هستیم که از آن جمله می‌توان به تجهیز سالن جلسات و توسعه پارکینگ‌ها اشاره کرد.

وی ادامه داد: در حال آماده شدن برای آغاز نیمسال تحصیلی با نشاط در مهرماه هستیم و همچنین درصدد هستیم رشته‌های بهداشت باروری و کارشناسی ارشد پرستاری را در آینده نیز توسعه دهیم.

دکتر مجتبی توکلی، رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: در سال اخیر تمامی اعضای گروه‌های تحصیلی دانشکده توانبخشی عضو بورد تخصصی شده و به نحو شایسته از ظرفیت بورد تخصصی وزارت بهداشت استفاده کرده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر مصوبه وزارت بهداشت برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته شنوایی شناسی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز وجود دارد و منوط به استقرار دو دستگاه الکتروفیزیولوژی در دانشکده توانبخشی و با توجه به عدم اعلام ظرفیت‌ها، هنوز فرصت جهت محقق شدن این امر وجود دارد که امیدواریم با اتخاذ تدابیر لازم، شاهد مقطع تحصیلات تکمیلی این رشته در دانشکده توانبخشی نیز باشیم. 

انتهی پیام 

  • پنجشنبه/ ۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402040805018
  • خبرنگار :