به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش انجمن اوتیسم به بیان نظرات خود پرداختند به گونهای که نرگس معدنی پور با تاکید بر اینکه باید مراکز ویژه آموزش، اشتغالزایی، ورزش و ... افراد دارای اوتیسم با کمک سایر سازمانها در تهران ایجاد شود، گفت: البته شهرداری در واگذاری زمین و کمک پیشرو بوده است اما لازم است که مناسب سازی فضاهای شهری را در دستور کار قرار دهیم و همچنین در زمینه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی شرایط افراد دارای اوتیسم اقدامات جدی صورت گیرد.
احمد علوی نیز با بیان اینکه با بیان این ضرب المثل که «با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشود»، افزود: همه ما علاقمند هستیم که به اینگونه کودکان کمک کنیم اما تا کنون چه اقدامی صورت گرفته است؟ شهرداری میتواند در قالب بند ۶ ماده ۵۵ به سمنها کمک کند؛ اما بارها به شهرداری اعلام کردیم که لیست واگذاری املاک را بدهد که تا کنون این مهم محقق نشده است.
علوی افزود: پیشنهاد میشود که برخی بوستانها برای افراد دارای اوتیسم مناسب سازی شده و در مجموعه اراضی عباس آباد نیز یک محدوده برای کودکان اوتیسم مناسب سازی شود.
سوده نجفی نیز با بیان اینکه در تستهای غربالگری بارداری اوتیسم مورد تشخیص نیست، گفت: شهرداری قول داده است که چهار خانه امید در چهار پهنه شهر برای نگهداری موقت و روزانه کودکان اوتیسم ایجاد کند که ما به صورت ویژه پیگیر این موضوع هستیم اما دقت داشته باشید که خانوادههای این افراد نیز در معرض آسیب هستند و پیشنهاد میشود که واحد مشاوره خانههای سلامت بطور ویژه به خانواده این افراد توجه کند.
انتهای پیام