به گزارش ایسنا، به نقل از راشا تودی، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان روز یکشنبه طی نشست امنیتی شانگری-لا در سنگاپور عنوان داشت: کشورها باید از نظم بینالمللی مبتنی بر قوانین و حفاظت از معابر بزرگ دریایی حمایت کنند.
او در این نشست که بسیاری از مقامات تاثیرگذار دفاعی کشورها در آن شرکت کردند، گفت: به همین منظور، دولت فدرال آلمان یک کشتی جنگی را در سال ۲۰۲۱ در منطقه هند-آرام مستقر کرد و مجددا این اقدام را در سال ۲۰۲۴ با استقرار یک ناو جنگی و یک ناو تدارکاتی در همین منطقه انجام خواهد داد.
وزیر دفاع آلمان خاطرنشان کرد: این اقدامات علیه هیچ بازیگر خاصی در منطقه نیست. برعکس، هدف از استقرار این ناوها حفاظت از نظم بینالمللی و قوانین امضا شده در حوزه آبهای بینالمللی است و همه ما باید از آنها بهرهمند شویم.
برلین و پکن ارتباطات تجاری کلیدی را حفظ میکنند اما همزمان با اینکه آلمان به دنبال مدیریت منافع اقتصادی و امنیتی خود است، استقرار این کشتیهای جنگی در دریای چین جنوبی در سال ۲۰۲۴ احتمالا میتواند منجر به ایجاد دردسرهایی شود.
طبق گزارش رویترز، در سال ۲۰۲۱، یک ناو جنگی آلمان برای اولین بار پس از تقریبا ۲۰ سال به سمت دریای جنوبی چین رفت. این تصمیم نشان داد که برلین در بحبوحه هشدارهای فزاینده نسبت به اهداف سرزمینی چین، به سایر کشورهای غربی برای گسترش حضور نظامی در این منطقه پیوسته است.
انتهای پیام