رئیس پارک استان عنوان کرد:

امتیاز ویژه رویداد استارتاپی محیط زیست پارک علم‌وفناوری استان مرکزی برای برگزیدگان

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: در رویداد استارتاپی محیط زیست، علاوه بر جوایز نقدی که برای تیم‌ها در نظر گرفتیم، تصمیم داریم تیم‌های با ایده‌های خوب را در پارک پذیرش کنیم تا بعد از آموزش‌هایی بتوانند شرکت خود را ثبت کنند.

محمدعلی داستان، عصر روز گذشته، سه‌شنبه ۹ خرداد ماه، در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی محیط زیست اظهار کرد: هدف از تشکیل این رویدادها، فکر کردن خلاقانه و تغییر مدل فکر کردن است و اینکه نوآوری‌هایی را خلق کنیم تا طرز فکر را در آن حوزه تغییر دهیم. 

رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی افزود: از دیگر ثمرات برگزاری این رویدادها، آشنایی دانشجویان با پارک علم و فناوری است و اینکه بدانند که بعد از فارغ التحصیلی می‌توانند عضوی از پارک شوند. مسیر موفقی که پارک جلوی پای دانشجویان می‌گذارد این است که دانشجویان بتوانند شرکت دانش بنیان فناور ثبت کنند. 

داستان با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان، چابک، نتیجه گرا و مسئله محور هستند تصریح کرد: فرق اصلی شرکت‌های دانش بنیان با سایر شرکت‌ها این است که در جریان حل یک مسئله‌ به مرحله کار و تجاری‌سازی می‌رسند. در این رویداد، علاوه بر جوایز نقدی که برای تیم‌ها در نظر گرفتیم، تصمیم داریم  تیم‌های با ایده‌های خوب را در پارک پذیرش کنیم تا بعد از آموزش‌هایی بتوانند شرکت خود را ثبت کنند.

وی با بیان اینکه پارک حمایت‌های مالی نسبتا خوبی را از هسته‌های فناور و شرکت‌ها انجام می‌دهد گفت: در گام اول برای پخته کردن ایده‌های خام افراد ۵ میلیون تومان بلاعوض به آن‌ها داده می‌شود و اگر باز هم نیاز مالی داشته باشند، بیست میلیون تومان وام قرض الحسنه صفر درصد اعطا می‌کنیم. وقتی شرکت‌ خود را ثبت کردند تا ۶۰۰ میلیون تومان به آنها وام اعطا می‌کنیم که بعد از سه سال بازپرداخت وام با سود بسیار کم و حتی سود منفی صورت می‌گیرد. علت اینکار این است که پارک از نظر مالی هیچ حسابی روی وام‌ها باز نکرده و تنها قصد کمک به پرورش ایده‌های جوانان دارد.

داستان با اشاره به اینکه تمامی افراد در دوره‌های آموزشی پارک علم و فناوری می‌توانند شرکت کنند گفت: در این دوره‌های آموزشی، طی جلسات متعددی که برگزار می‌شود، ایده‌های افراد پخته خواهد شد. فرق این دوره‌ها با سایر دوره‌ها این است که در انتها، دانش آموختگان می‌توانند طرح کسب‌وکار خود را بنویسند و شرکت خود را در پارک ثبت کنند. 

مجتبی ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک نیز در این رویداد اظهار کرد: ساختار علم و فناوری دنیا در حال یک تحول بزرگ است. مفهوم علم و یادگیری و حتی تقلب نیز در حال زیر و رو شدن است. مفاهیم کسب و کار، ایده‌پردازی و شرکت‌ها نیز باید تغییر کند و از شکل سنتی خود خارج شود. 

وی با تاکید بر اینکه باید رویکردهای متفاوتی در حوزه علم و دانش داشته باشیم گفت: ما باید تحولات نسل جوان امروزی را قبول کنیم و برنامه ریزی کنیم تا از آنها بهره‌مندی داشته باشیم. باید بپذیریم جریان علم و فناوری دچار دگرگونی شده و این دگرگونی، نه تنها تهدید نیست بلکه فرصت است. 

رئیس دانشگاه اراک تصریح کرد: ما اگر می‌خواهیم کار همراه با فناوری داشته باشیم باید پیرامون یک موضوع واحد، تیم‌سازی کنیم و همکارانی بااطمینان برای خود پیدا کنیم. مسائل محیط زیست تا زمانی که وارد شرکت‌های دانش بنیان نشود، حل نمی‌شود. مسائل حوزه‌های دیگر نیز باید با نوآوری و فناوری حل شود. دانشگاه در حال تبدیل شدن به محل ایده پردازی گروهی دانشمندان است که استاد نقش راهبر را ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، در رویداد استارتاپی محیط زیست در استان مرکزی، یازده تیم در مدت پنج دقیقه ایده‌های خود را پیرامون موضوعات فناوری‌های نوین و هوشمندسازی در محیط زیست، رسانه، آموزش و فرهنگ‌سازی در محیط زیست، پایش، کنترل و کاهش آلودگی آب، هوا و خاک، تنوع زیستی، اکوتوریسم و گردشگری پایدار، مدیریت پسماند و پساب و سلامت و محیط زیست ارائه دادند که در پایان با نظر داوران، تیم‌های برتر این رویداد انتخاب شدند و جوایزی به آنها اهدا شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402031006761
  • خبرنگار : 50598