حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از اصول برنامههای پرورشی از حاشیه به متن بردن موضوع تربیت است، گفت: در اجرای برنامهها باید به این نکته توجه شود که موضوع تربیت در حاشیه قرار نگیرد و نه به عنوان اولویت دوم، بلکه در کنار آموزش و به عنوان اولویت اصلی مد نظر برنامهها قرار گیرد.
وی دو مولفه سرود و نمایش را اجزای اصلی برنامههای تربیتی استان در سال گذشته عنوان کرد و افزود: در سال گذشته ۳۵۰ گروه تئاتر درسی با محوریت معلمان و ۵۰۰ گروه سرود دانشآموزی در قالب جشنوارههای مختلف اجرا شد.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزشوپرورش استان زنجان به تاثیر اردو بر فرایند تربیتی دانشآموزان اشاره کرد و گفت: استان زنجان به عنوان دبیرخانه کشوری اردوی راهیاننور دانشآموزی سال گذشته عملکرد خوبی در کنار سایر استانها در برگزاری این اردوی معنوی از خود نشان داد.
این مسئول با بیان اینکه بحث اردویی مختص مدارس خاص و مناطق برخوردار نیست، تصریح کرد: یکی از برنامههای معاونت پرورشی ادارهکل توجه به برنامههای اردویی مناطق محروم و کمبرخوردار است که در این راستا و ضمن تلفیق با برنامههای اردویی راهیان پیشرفت، دانشآموزان ۳ شهرستان در اردوگاه امام خمینی (ره) اعزام شدند و برنامههای تربیتی مفیدی برای آنها برگزار شده است و درصدد هستیم با توجه به منابع مورد نیاز این مهم را به همه مناطق ۱۴ گانه استان تعمیم دهیم.
میرزایی خاطر نشان کرد: تاکنون در سطح مدارس استان نزدیک ۵۰۰ گروه سرود به صورت همگانی تشکیل شده و ۳۵۰ گروه تئاتر درسی نیز با محوریت معلمان برای نخستینبار در استان شکل گرفته است.
انتهای پیام