مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان خبر داد

نامه نگاری‌ برای تامین اعتبار پوشش بیمه‌ای زنان خانه‌دار روستایی دارای سه فرزند و بیشتر

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه از زمان استقرار دولت سیزدهم ۵۴۲ هزار و ۱۳۱ بیمه شده جدید جذب کردیم گفت: باید به دو مولفه پایداری جمعیتی و مالی برای پایداری صندوق توجه کنیم. ضریب پشتیبانی ما ۱۰ به یک و بیش از حدمطلوب است و باید آن را حفظ کنیم.

به گزارش ایسنا، بیت اله برقراری در نشستی خبری با اشاره به تاسیس صندوق در سال ۱۳۸۴ گفت: آهنگ جذب عضو در صندوق در سنوات گذشته، کند بوده و یکی از دلایل آن اطلاع رسانی ناکافی بوده است.

وی افزود: اساس فعالیت صندوق، گسترش چتر بیمه‌ای بر سر همه اقشار جامعه است که در اینجا یک جامعه هدف ۳۰ میلیون نفری روستاییان و عشایر را در برمی‌گیرد که حدود ۹ میلیون نفر می‌توانند به عنوان مخاطب مستقیم به عضویت صندوق ما دربیایند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه عضویت در این صندوق اختیاری است و به همین خاطر باید به نقش ویژه اطلاع رسانی، آگاهی دهی و اقناع مردم برای پیوستن به صندوق توجه کرد گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در توسعه کشور از طریق مبارزه با فقر و کاهش فقر مطلق، ارتقای اقتصاد روستایی، حفظ عزت و کرامت، جلوگیری از مهاجرت بی رویه به شهرها، تحقق عدالت اجتماعی، ایجاد امنیت پایدار در مناطق مرزی، تحقق و حفظ امنیت غذایی توسط کشاورزان نقش دارد.

برقراری ادامه داد: اگر چتر بیمه‌ای گسترده شود قطعا در تحقق عدالت اجتماعی اثرگذار خواهد بود. رویکرد ما در این صندوق بر تحول آفرینی و برنامه محوری استوار است و یک برنامه راهبردی عملیاتی را در صندوق برای نخستین بار تدوین کردیم.
 
وی با اشاره به اینکه ۱۸۰۰ کارگزاری در سراسر کشور داریم که برای رشد بهره وری و افزایش بیمه شدگان تلاش می‌کنند اظهار کرد: از زمان استقرار دولت سیزدهم ۵۴۲ هزار و ۱۳۱ بیمه شده جدید جذب کردیم. سطوح درآمدی را طی دوسال اخیر هرسال ۶۰ درصد افزایش دادیم در حالی که در سنوات گذشته بین ۱۰ تا ۲۵ درصد افزایش سطوح درآمدی داشتیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت اجرایی شد و ۲۲ هزار فقره وام به مستمری بگیران را با اعتبار ۹۶ میلیارد تومانی در دست پرداخت داریم. بیمه تکمیلی برای مستمری بگیران در سه استان اجرا شده است و در حال تسری به دیگر استانها است.

برقراری با بیان اینکه حدود ۱۷۵ هزار نفر مستمری بگیر داریم که حقوقشان را در سال گذشته به طور متوسط ۴۳ درصد افزایش دادیم و این افزایش برای حداقلی بگیران ۱۹۰ درصد بود گفت: کارگزاری ها ساماندهی شده‌اند. همچنین باید به دو مولفه پایداری جمعیتی و مالی برای پایداری صندوق توجه کنیم. ضریب پشتیبانی ما ۱۰ به یک و بیش از حدمطلوب است و باید آن را حفظ کنیم.

وی افزود: رشد متوازن ضریب پوشش بیمه‌ای، اصلاحات سنجه‌ای و سطح بندی بیمه‌ای به عنوان سیاست‌های وزارت رفاه مدنظرند که ما نیز برنامه‌های تحولی متناظری با آنها در صندوق تدارک دیده‌ایم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره جایگاه صندوق در برنامه هفتم توسعه گفت: ما با چالش‌های بیمه‌ای صندوق‌های دیگر مواجه نیستیم، صندوق جوان است و نسبت پشتیبانی خوبی دارد. اما در برنامه هفتم توسعه هم تلاش‌هایی کردیم که صندوق دیده شود. به عنوان مثال در یک ماده آمده که مطالبات صندوق از دولت همانند دیگر بیمه‌ها محاسبه و پرداخت شود. یکی از سوالات مردم این بود که اگر فردی از ۱۸ سالگی وارد صندوق شود چندسال باید بیمه پردازی کند تا بازنشسته شود، در تلاشیم این را در لایحه برنامه هفتم بیاوریم که هرفردی بدون شرط سنی اگر ۳۵ سال خدمت کرد بتواند بازنشسته شود.

برقراری درباره پوشش بیمه تکمیلی مستمری عنوان کرد: سه استان تحت پوشش رفته‌اند و استقبال خوب بوده و در تلاشیم همه استان‌ها از این امکان بهره‌مند شوند.

نامه نگاری‌ برای تامین اعتبار پوشش بیمه‌ای زنان غیرشاغل خانه‌دار روستایی دارای سه فرزند و بیشتر

وی با بیان اینکه بودجه ما در بودجه سنواتی سه برابر رشد کرده و از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۴۰۰۰ میلیارد تومان رسیده و نشان‌دهنده توجه و رویکرد دولت در رسیدگی به کشاورزان است اظهار کرد: استان آذربایجان غربی دارای رتبه اول در جذب جمعیت جدید بیمه شدگان است و مورد تشویق قرار گرفت.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه سطح درآمدی در سال جاری ۵۷ درصد افزایش یافت و دو سطح درآمدی جدید ۹ و ۱۰ نیز به فهرست هشتگانه سطح درآمدی قبلی افزوده شد عنوان کرد: سطح درآمدی یعنی درآمد فرد چقدر است و درآمدش با کدام سطح متناسب است، برای فرد براساس همین سطح درآمدی حق بیمه تعیین و دریافت می‌شود. 

برقراری درباره اجرای ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: در این ماده آمده زنان غیرشاغل خانه‌دار روستایی و عشایری که سه فرزند و بیشتر دارند می‌توانند رایگان عضو صندوق شوند و از تولد فرزند سوم به بعد حین بیمه پردازی، دوسال به سنوات بیمه پردازی شان افزوده شود که به تصویب هیئت دولت رسید و ابلاغ شد. نامه نگاری‌هایی برای تامین اعتبار پوشش بیمه‌ای این گروه انجام شده و به تناسب تخصیص بودجه، افراد مشمول را بیمه می‌کنیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402030302291
  • خبرنگار : 71424