پیش بینی رئیس پژوهشکده ابنیه پژوهشگاه میراث فرهنگی از ورود یک شاخه جدید میراثی به ایران

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی و تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معتقد است ظرف چند سال آتی شاهد ورود میراث فرهنگی دیجیتال به ایران خواهیم بود.

علیرضا انیسی ۳ خردادماه ۱۴۰۲ در مراسم بزرگداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی، به نقش مهم میراث فرهنگی در فرهنگ های مختلف پرداخت و اظهار کرد: میراث فرهنگی در تحکیم هویت اجتماعی و غرور ملی نقش بسزایی دارد.

وی افزود: ما باید ضمن پاسداری از هدیه گذشتگان، آنها را به نسل آینده خود تحویل دهیم.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی و تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: امروزه در دنیا موضوع جدیدی در بحث‌ میراث فرهنگی به نام میراث دیجیتال مطرح است که در سال‌های آینده این بحث وارد میراث کشور ایران می‌شود و در کنار دو میراث ناملموس و ملموس قرار می‌گیرد که بخشی از جامعه ما را درگیر خواهد کرد، البته در حال حاضر هم تمامی افراد حامل میراث دیجیتال هستند.

انیسی با اشاره به اینکه حفاظت از میراث فرهنگی امری بسیار مهم است، گفت: حفاظت از میراث فرهنگی تا پایان زندگی بشر ادامه دارد و این امر، تنها وظیفه اداره میراث فرهنگی نیست و تمامی افراد در جهت حفظ این سرمایه ملی باید تلاش کنند.
استاندار سمنان نیز گفت: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و گردشگری، باعث رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی می‌شود.

هاشمی افزود: استان سمنان از ظرفیت‌های طبیعی و میراث فرهنگی مختلفی برخوردار است که باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه استان استفاده کرد.

استاندار سمنان گفت: در سفر مقام معظم رهبری در آبان ماه سال ۱۳۸۵ به استان سمنان، ازنظر ایشان سه فرصت باید تقویت و مورداستفاده قرار گیرد، فرصت صنعتی و معدنی استان، فرصت‌ کشاورزی و سومین فرصت ازنظر ایشان، در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است که گردشگری و میراث فرهنگی می‌تواند توسعه و رشد اقتصادی زودبازده را برای استان سمنان به همراه داشته باشد.

هاشمی با اشاره به حضور و عبور ۱۵ میلیون مسافر امام رضا (ع) در استان سمنان افزود: نگاه به استان سمنان باید فراتر از استان و کشور باشد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402030302141
  • خبرنگار :