سبک تغذیه مردم ایران و جایگاه مهمی که نان در سبد تغذیه ایرانیان داشته و دارد از یک سو و ضرورت بهبود رژیم غذایی مردم برای کاهش آمار بیماری های غیرواگیر که عموما ناشی از نوع تغذیه و سبک زندگی افراد است، مسئولان و سیاستگذاران را بر آن داشت تا با افزایش کیفیت نان مصرفی مردم، به نوعی کیفیت سلامت آنان را افزایش داده و در درازمدت به کاهش آمار برخی بیماری ها کمک کنند و در نهایت، این تصمیم به راه اندازی نهضت نان کامل منجر شد. استان مرکزی یکی از استانهای پیشتاز در این نهضت است و در حال حاضر حدود ۷۰ نانوایی به پخت نان با آرد کامل فعالیت میکنند.
عکس: فرید رحیمی