عباس سلطانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وجود اختلال در یادگیری در بین برخی از دانش آموزان اظهار کرد: در گذشته مرکز غیر دولتی راهاندازی شده، اما به دلیل شرایط سخت مالی بخش زیادی از مراجعین، لزوم راهاندازی مرکز دولتی وجود داشت.
وی افزود: مرکز دولتی آموزش و اختلالات یادگیری در این شهرستان راهاندازی و خدماترسانی به دانشآموزان انجام خواهد گرفت.
مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون با بیان اینکه غالب مراجعین این مرکز دانش آموزان مقطع ابتدایی هستند، تصریح کرد: این افراد دچار عقب ماندگی ذهنی نیستند، اما در فراگیری برخی از دروس دچار مشکل هستند که با مراجعه به این مراکز و بهرهگیری از موضوعات آموزشی و توانبخشی، مشکل آنان حل میشود.
وی ادامه داد: یکی از چالشهای این دانش آموزان یادگیری بعضی از دروس بوده و این مراکز میتوانند مشکل آنان را حل کنند.
به گفته سلطانی، راهاندازی مرکز دولتی در کاهش هزینههای مراجعین نقش داشته و خانوادهها هزینه کمتری را نسبت به این موضوع متحمل میشوند.
وی توانبخشی دانش آموزان را مولفه کارآمد در جلوگیری از ترک تحصیل افت تحصیلی خواند و گفت: میزان ترک تحصیل در تیران و کرون کاهش یافته و با توجه به اینکه مشکلات معیشتی یکی از عوامل در بازماندن از تحصیل بوده، مراکز خیریه و خیرین با مساعدت در این خصوص، به ادمه تحصیل دانش آموزان نیازمند کمک کردهاند.
مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون موضوعات و نگرش خانوادهها در تحصیل را مهم خواند و یادآورشد: در بعضی از مناطق والدین اقبال خوبی برای تحصیل فرزندان خود ندارند که با فرهنگ سازی در این خصوص، شاهد رفع این چالش هستیم.
وی اضافه کرد: با توجه به توسعه مدرسهسازی و بهرهگیری از فناوریهای نوین دسترسی به مدارس و آموزشگاهها تحصیل شده و در تیران و کرون دانش آموزان روستایی نیز وضعیت خوبی برای تحصیل در نزدیکی محل سکونت خود دارند.
انتهای پیام