سید محمدرضا سیدحسینی در گفت وگو با ایسنا افزود: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۷ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
سید حسینی اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
گفتنی است شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند.
انتهای پیام