محمود حسینی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت دانشآموزان در بخش بنت سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: پوشش تحصیلی در این بخش بسیار از میانگین کشوری پایینتر بوده و به علت پراکندگی روستاها در بخش بنت پوشش مدارس متوسطه در بسیاری از مناطق پایین است و دانش آموزان به ویژه دختران مجبور به ترک تحصیل میشوند.
وی از جمله چالشهای پیش روی بخش بنت را پراکندگی و صعبالعبور بودن اکثر روستاها، نبود وسائط نقلیه مطمئن، جمعیت حدود ۷۰ درصدی روستایی بخش بنت، مشکلات اقتصادی و عدم حمایت از تحصیل کودکان از جانب خانوادهها و ازدواج زودهنگام دانست و گفت: پوشش تحصیلی ضعیف ۷۹ درصدی در متوسطه اول و ۵۷ درصدی در دوره متوسطه دوم و همچنین نرخ پایین ماندگاری ۹/۴۰، از جمله چالشهای اساسی آموزش و پرورش بنت است.
حسینی با اشاره وضعیت تحصیلی دختران بخش بنت سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: انجمن خیران پیوند سبا که اکنون در بخش بنت متمرکز است با تعامل آموزش و پرورش این بخش ساخت یک خوابگاه و مدرسه شبانه روزی دخترانه را در دهستان توتان پیگیری میکند. این مدرسه در صورت ساخته شدن میتواند دانش آموزان دختر ۱۸ روستای اطراف را پوشش دهد و از ترک تحصیل آنان جلوگیری کند. بیش از ۶۰ درصد از دانش آموزان بخش بنت سیستان و بلوچستان قبل از دیپلم مجبور به ترک تحصیل میشوند.
مدیرعامل انجمن خیرین سیستان و بلوچستان(پیوند سبا) مستقر در اصفهان، خاطرنشان کرد: خیران علاقهمند به همکاری میتوانند مستقیماً با تلفن ۰۵۴۳۵۲۱۲۲۲۶ اداره آموزش و پرورش بنت تماس و برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ضرورت تاسیس این مدرسه به سایت انجمن پیوند سبا به ادرس www.ebent.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام