برگزاری دومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در ماهنشان

 رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ماهنشان گفت: دومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در شهر دندی ماهنشان برگزار خواهد شد.

نجف‌علی عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شهرستان ماهنشان یکی از قطب‌ها و پایگاه‌های مهم تولید ماهی قزل‌آلای استان زنجان محسوب می‌شود و سهم قابل توجهی از تولید سالانه را در این استان دارد، اظهار کرد: به جهت ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی و استقبال گسترده گردشگران از نخستین دوره، دومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در شهر دندی شهرستان ماهنشان ۲۸ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: این امر گویای سعی و اهتمام مسئولان در افزایش تولید محصولات آبزی‌پروری و از طرف دیگر گویای فرهنگ‌سازی مناسب برای استفاده بیشتر از وعده غذایی ماهی بر سر سفره‌های مردم است.

عزیزی متذکر شد: شرکت‌کنندگان دومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا این بار در شهر دندی ماهنشان در بخش پخت ماهی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و به نفرات برتر بر اساس داوری جوایزی اهدا خواهد شد. در این جشنواره برنامه‌هایی از جمله فروش، پخت ماهی با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و برنامه‌های شاد و متنوعی تدارک دیده شده است. 

این مسئول خاطرنشان کرد: نخستین جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان ۱۲ اسفند سال گذشته در کنار قلعه تاریخی بهستان و با حضور مقامات دولتی، مردم بومی و گردشگران برگزار شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402022314530
  • خبرنگار : 50513