رئیس میراث فرهنگی و گردشگری طرقبه شاندیز:

۲۵ جشنواره در تقویم گردشگری طرقبه شاندیز ثبت شده است

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طرقبه شاندیز گفت: در تقویم گردشگری شهرستان طرقبه شاندیز، بیش از ۲۵ جشنواره مختلف ثبت شده است.

فرهاد قادرپناه در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا از برگزاری جشنواره شکوفه‌های گیلاس در روستای زشک این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها در روستاهای مختلف با هدف شکرگزاری نعمت‌های خداوندی، جذب گردشگر و معرفی محصول برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: به دلیل اینکه روستای زشک بهترین گیلاس کشور را از نظر کیفیت دارد، به بهانه شکر گذاری از نعمت‌های خداوند همه‌ ساله جشنواره شکوفه‌های گیلاس در بهار برگزار می‌شود.

 رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طرقبه شاندیز اظهار کرد: هم‌زمان با فرا رسیدن فصل بهار و باز شدن شکوفه‌های درختان اهالی روستا برای برگزاری جشنواره شکوفه‌های گیلاس بین ۲۰ فروردین تا ۲۰ اردیبهشت یک روز را انتخاب می‌کنند.

وی ادامه داد: هرچند به دلیل کرونا دو سال تمامی جشنواره‌ها تعطیل شدند و امسال هم که قرار بر برگزاری جشنواره نوروزگاه بود به دلیل شرایط آب و هوایی و در ادامه فرار رسیدن ماه مبارک رمضان بازهم برگزار نشد.

قادرپناه  گفت: جشنواره شکوفه‌های گیلاس اولین جشنواره امسال بود که با کمک شورا، دهیاری، بخشداری بخش شاندیز، میراث فرهنگی و گردشگری و برخی ارگان‌های دستگاه‌های اجرایی و به خصوص اهالی روستای زشک برگزار شد.

وی با اعلام اینکه جشنواره شکوفه‌های گیلاس با حضور مسئولان شهرستانی و استانی برگزار و از باغدار، دامدار و زنبوردار نمونه روستای زشک تجلیل به عمل آمد، افزود: جشن شکوفه‌های گیلاس روستای زشک در تقویم گردشگری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طرقبه شاندیز و اداره کل استان به ثبت رسیده است.

                                                                                           

قادرپناه  در ادامه از طرقبه شاندیز به عنوان نگین گردشگری خراسان رضوی و شهرستانی که بیشترین جذب گردشگر را دارد در استان نام برد و اظهار کرد: به دلیل وجود دره‌ها و باغات سرسبز و روستاهای هدف گردشگری همه ساله پذیرای گردشگران بسیاری از شهرهای مختلف، مشهد و حتی سایر کشورها هستیم.

وی با بیان اینکه گردشگران طرقبه شاندیز مقطعی نیستند و در تمامی روزهای مختلف سال شاهد حضور میلیون‌ها گردشگر در این شهرستان هستیم، افزود: علیرغم اینکه تمامی روستاهای شهرستان به دلیل خوش و آب هوا بودن به نوعی گردشگر پذیر هستند اما ۵ روستا، هدف گردشگری هستند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طرقبه شاندیز با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵ اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان فعالیت دارند و صدور ۵ مجوز دیگر هم برای راه‌اندازی اقامتگاه در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: روستای تاریخی کنگ در شهرستان طرقبه شاندیز که در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید گردشگران خاص خودش را دارد.

وی در پایان گفت: این شهرستان در حوزه طبیعت‌گردی شهرستان اول خراسان رضوی است که در قالب جشنواره‌های گردشگری حدود ۲۵ جشنواره مختلف در تقویم گردشگری شهرستان به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402021911893
  • خبرنگار : 30147