مواد اولیه، وسایل پخت نان و فرهایی که در این کلاس قرار دارد، ظاهر متفاوتی به لحاظ فیزیکی از سایر کلاسهای درسی ایجاد کرده اما تفاوت اصلی این کلاس نسبت به سایر کلاسها، تفاوت روحی این هنرجویان با بقیه دانشآموزان است. هنرجویانی که کارشان با برکت خداست و همواره با بوی نان تازه، فضای مدرسه را عطرآگین میکنند.
با دانشآموزان که صحبت میکنم، با رضایت و لبخند از رشته تحصیلی خود یاد میکنند. رشتهای پر از عشق و زندگی که آنها در همین سن نوجوانی به بازار کار وصل کرده و به درآمد رسیدند.
همت بلند و استعداد این هنرجویان، باعث شده که آموزشوپرورش استان همدان نیز قول حمایت از این رشته را بدهد و با خریداری محصولاتشان، انگیزه این افراد را بیش از پیش کند.ّ
سپیده شاملو، مدرس رشته نان، شیرینی و شکلات که تنها معلم این هنرجویان است، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این رشته برای نخستینبار در همدان برای سال تحصیلی جاری تأسیس شده و آغاز به کار کرده که خوشبختانه استقبال خوبی از آن شد.
شاملو با بیان اینکه هنرجویان علاقه زیادی به این رشته دارند، مطرح کرد: به علت آموزش مهارتهای لازم و شرایط کاری که در کنار این رشته برای هنرجویان به وجود میآید، آنها می توانند از سال اول وارد بازارکار شوند.
وی در رابطه با سرفصلهای آموزشی این رشته، توضیح داد: در سال دهم تحصیلی رشته نان، سال یازدهم رشته شیرینی و سال دوازدهم رشته شکلات به صورت تخصصی به این هنرجویان، آموزش داده میشود و آموزشها در سطح بینالمللی هستند.
این مدرس در رابطه با تجهیزات کلاس درس هنرجویان هنرستان کارودانش امالبنین همدان، بیان کرد: تجهیزات اینجا توسط یک شرکت باسابقه در عرصه تولید مواد اولیه، تهیه و به صورت خیری اهداء شده است. این شرکت از نظر تأسیسات و مواد اولیه پشتیبان ما است و بنده به عنوان مدرس نیز زیرنظر همین شرکت آموزشهای تئوری تخصصی و عملی را دیدم.
شاملو در پایان تأکید کرد: این رشته برای نخستین سال در همدان تأسیس شده است و امیدواریم پشتیبانی مسئولان این شهر باعث ارتقای رشته «نان، شیرینی و شکلات» در همدان شود.
انتهای پیام