سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان:

هنگام حریق جنگل‌ها و مراتع همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند

سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: طبق قانون، در هنگام حریق جنگل‌ها و مراتع، همه دستگاه‌ها چه کشوری و چه لشگری باید پای کار و در این حیث یاری رسان منابع طبیعی باشند.

حسین میرزایی در جلسه ستاد هماهنگی پیشگیری و اطفاء حریق لرستان با اشاره به اینکه ۹۹ درصد از عوامل ایجاد حریق در جنگل‌ها و مراتع انسانی و یک درصد غیرانسانی است، اظهار کرد: تبدیل اراضی جنگلی و مرتعی به اراضی زراعی، اختلافات قومی و قبیله‌ای، آتش زدن پس‌چر مزارع، بی احتیاطی گردشگران، بی احتیاطی رانندگان، جرقه مسیر ریل راه آهن و ...‌. از جمله اهداف آتش‌سوزی است که توسط انسان‌ها رخ می‌دهد.

وی گریزی به آتش سوزی عمدی جنگل‌ها که هر کس در منابع طبیعی تعمداً اقدام به آتش‌سوزی کند به حبس مجرد از ۳ تا ۱۰ سال محکوم خواهد شد، اظهار کرد: برقراری گشت‌های زمینی، ایجاد پایگاه‌های شناسایی، برج‌های دیدبانی، کشیک‌های اطفاء حریق، استفاده از تصاویر ماهواره‌ای از جمله روش‌های کشف آتش‌سوزی است.

میرزایی شهرستان‌های الیگودرز، چگنی، کوهدشت، پلدختر و خرم‌آباد را خیلی بحرانی رومشکان، سلسله، دلفان را بحرانی و دورود، ازنا و بروجرد را نیمه بحرانی دانست.

وی افزود: از همه هم استانی‌ها تقاضا داریم در فصل خشک یاری‌رسان منابع طبیعی باشند و در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را به شماره تلفن‌های رایگان ۱۵۰۴ و ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی لرستان اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402021408818
  • خبرنگار : 50310