علی کریمی در مراسم گرامیداشت هفته استاد، شهادت آیت الله سلیمانی را تسلیت گفت واظهار کرد: شهیدآیت الله سلیمانی هم درعرصه علم و هم ترویج فرهنگ دینی فعالیت ارزندهای داشتند.
وی با اشاره به اینکه طبق آموزه های دینی تکریم مقام استاد ارتقای جایگاه علم و فرهنگ است، افزود: زمانی که ما در دوره اوج تمدن اسلامی بودیم اروپا در جهل مطلق بود ولی بعد از آن ما در دوره سکوت مطلق قرار گرفتیم و دروازه علم و دانش را بستیم و اروپا میدان داری کرد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه یکی از مهمترین آموزه های انقلاب توجه به علم، حوزه بهداشت و سلامت بود، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی بابل نگین این شهرستان است وهراعتباری که برای ارتقای کمی و کیفی آن نیاز باشد اقدام میکنیم.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: از مشکلات زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل اطلاع دارم وباید به این دانشگاه به تناسب ظرفیت اساتید و خدمات ارزنده که حتی به غرب مازندران انجام میشود توجه کنیم.
وی ادامه داد: چالشی که اخیرا در حوزه برگزاری کنکور ایجاد شد یکی از پنج منتخب برای بررسی این امر بودم آنجا مطرح شد که شورای انقلاب فرهنگی نمیتواند قانون وضع کند بلکه وظیفه آن سیاست گذاری است.
کریمی با بیان اینکه من نیز موافق حذف کنکور هستم در قالب سوالی ابراز عقیده کرد: زمانی میتوانیم کنکور را حذف کنیم که زیرساختهای آن فراهم باشد آیا وزارت آموزش و پرورش واقعا قادر به برگزاری آزمون استاندارد است، بستر و فن آوری آن فراهم شده است که الزام به حذف کنکور شویم؟
وی افزود: از سوی دیگرما با چالش افزایش ۲۰ درصد دانشجو از سوی شورای انقلاب فرهنگی هستیم که بدون آماده شدن بستر مناسب و امکانات و تجهیزات لازم این موضوع را در دستور کار قرار داده است که شایسته نبود.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی چالش دیگر را در مباحث افزایش حقوق کارمندان دولت معطوف کرد و گفت: امسال در قانون بودجه حقوق کارمندان دولت به صورت پلکانی افزایش یافت، به طور مثال حقوق بگیران بالا، پنج درصد و حقوق بگیران پایین، بیش از این افزایش حقوق داشته باشند.
کریمی در پاسخ به اساتیدی که مسئله حقوق را مطرح کردند ادامه داد: درمخالفت این قانون عنوان کردم تساوی حقوق عدالت نیست باید متناسب با تلاش افراد حقوق و دستمزد درنظر گرفته شود؛ همه حقوقها باید بالای ۲۰ درصد افزایش داشته باشد.
وی با بیان اینکه با حقوق نجومی مخالفم، اظهار کرد: اگر فرهیختگان و علمای یک کشور حقوق نجومی بگیرند آن کشور رو به توسعه و پیشرفت میرود نه اینکه در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ شاهد باشیم یک مدیرعامل شرکتی که چندان نیز تلاش علمی نداشته ۱۵۰ میلیون تومان حقوق دریافت کند لذا به جد در مجلس پیگیر مسائل صنف اساتید هستم.
انتهای پیام