«گذر فرهنگی» تویسرکان یک ماه آینده رونمایی می‌شود

شهردار تویسرکان با تاکید براینکه «گذر فرهنگی» تویسرکان ظرف یک ماه آینده رونمایی می‌شود و به بهره برداری می رسد، گفت: گذر فرهنگی به عنوان یک طرح عمرانی شهری، بخشی از تمدن و تاریخ تویسرکان را در معرض دید عموم قرار می دهد.

محمد حسین‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بلوار معلم به عنوان مکان مناسب برای ساخت گذر فرهنگی انتخاب شده که برخی نمادهای هویتی و تاریخی تویسرکان مانند قالی طرح آصادقی، منبت، سکه تاریخی به همراه تونل نوری در آن ایجاد می شود.

وی افزود: تلاش می کنیم گذر فرهنگی تویسرکان ظرف مدت یک ماه آینده آماده رونمایی و بهره برداری شود.

حسین‌پور تویسرکان را یک باغ شهر زیبا و برخوردار از تاریخ، تمدن و فرهنگ غنی و مترقی دانست و تأکید کرد: مبلمان و طرح های عمرانی شهری در تویسرکان باید با این باغ شهر و پیشینه درخشان آن همخوانی داشته باشند.

وی با اشاره به ساخت دریاچه «مادر» در جوار آرامگاه «میررضی الدین آرتیمانی» نیز گفت: ساخت این دریاچه از چند جهت چون گردشگری تاریخی، چشم اندازهای خاص طبیعی و ایجاد تفرجگاه برای عموم مردم و گردشگران حائز اهمیت است.

حسین‌پور ادامه داد: با توجه به استقبال کم نظیر مردم از این دریاچه در مرحله اول، مرحله دوم این طرح در قالب دریاچه مادر۲ همراه با راه دسترسی آسان و ایمن به دریاچه، آلاچیق، سینمای باز برای برگزاری مراسم، همایش ها و تجمعات فرهنگی در حال اجراست.

وی یادآور شد: دریاچه مادر اصلی از بیش از۴۵۰۰ مترمربع و دو برکه دوم از بیش از ۲۰۰۰ مترمربع زیربنا برخوردار است که تاکنون یش از پنج میلیارد تومان برای آنها هزینه شده در حالیکه در صورت واگذاری این طرح به پیمانکار باید بین  ۱۰ تا ۱۲ میلیارد هزینه می کردیم.

شهردار تویسرکان بیان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مصالح مورد نیاز خود را در تویسرکان تولید و طرح ها را به صورت امانی اجرایی می کنیم، هزینه برای دریاچه مادر و مراحل دیگر که در حال تکمیل است، تقریباً ۳۰ درصد هزینه واقعی است.

وی در ادامه به پروژه چهار باغ سماق اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این پروژه ایجاد مکانی مناسب برای گذران اوقات فراغت، ورزش، پیاده روی و نشاط آفرینی است که از طرح های اثر بخش عمرانی شهری در تویسرکان است.

شهردار تویسرکان افزود: سماق یکی از سوغات و داشته های بسیار مهم تویسرکان است و با هدف معرفی این محصول گیاهی ارزشمند با خواص دارویی و کارآفرینی با استفاده از فرآوری آن، نام بلوار چهار باغ به عنوان سماق مزین شده است.

وی ادامه داد: این طرح از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی با هزینه ای افزون بر چهار میلیارد تومان به انجام رسیده که این مبلغ به‌جز هزینه آسفالت مورد نیاز این بلوار است اما با توجه به ایجاد سیستم آبیاری هوشمند، تجهیزات روشنایی و مبلمان ویژه به سه میلیارد تومان اعتبار دیگر برای تکمیل این طرح نیاز داریم.

حسین‌پور خاطرنشان کرد: در سال جدید تداوم ساماندهی ورودی ها و خروجی های شهر تویسرکان، آسفالت خیابان های برخوردار از وضعیت آشفته آسفالتی در سطح شهر، پیاده رو سازی گسترده و تکمیل طرح سامان دهی تپه نور الشهدا به عنوان بام تویسرکان در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402020703552
  • خبرنگار : 50242