احمد علیرضابیگی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، بیان کرد: بخش قابل توجهی از این تکلیف بر عهده دولت است که باید بستر مناسبی را برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کند. ما امروز با گسست قابل توجه اعتماد عمومی در سطح جامعه مواجه هستیم که بایستی موجبات اعتماد هرچه بیشتر مردم به عنوان یک سرمایه ملی فراهم شود. این امر نیز در گرو کارکردهای مناسب دولت برای برون رفت از شرایط کنونی اقتصادی است که بر تار و پود کشور اثر گذاشته است.
دولت با اتخاذ سیاست های مناسب اعتماد عمومی را بالا ببرد
وی در ادامه اظهار کرد: اگر اعتماد عمومی مردم ارتقا پیدا کند حتما امکان حضور گسترده مردم در انتخابات وجود دارد. متاسفانه به واسطه کاستی ها و نقص هایی که اکنون وجود دارد ما عملا شاهد دلسردی مردم از توفیقات دولت به منظور برون رفت از شرایط موجود هستیم. آرزو می کنیم دولت بتواند با اتخاذ سیاست های مناسب و انتصاب افراد درست و منطقی و همچنین با اتخاذ راهبردهایی متناسب با شرایط حال مردم بتواند این کار بزرگ را انجام دهد.
مجلس باید از جراحی مداوم قانون انتخابات بپرهیزد
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دولت باید از پرداختن به حاشیه ها بپرهیزد و به اصل مسائل زندگی مردم بپردازد. اکنون شرایطی که در کشور حاکم است چه از لحاظ مسائل اجتماعی و چه از لحاظ مسائل اقتصادی چندان مناسب نیست. مجلس هم به واسطه اینکه باید نرم افزارهای مربوط به برگزاری انتخابات را پیش بینی کند، باید یک امکانی را ایجاد کند تا بستر مناسبی برای حضور مردم در انتخابات فراهم شود. مجلس باید از مهندسی کردن و جراحی مداوم قانون انتخابات بپرهیزد. متاسفانه بر اساس این سنتی که از گذشته وجود داشته، مجلس در سال آخر که به انتخابات می انجامد، به فکر می افتد که قانون انتخابات را جراحی کند. بعد به واسطه اینکه تعارض منافع وجود دارد، تلاش می شود تا بندهایی در این قانون گنجانده شود تا تعداد رقبا کاهش پیدا کند. این امر اسباب بی اعتمادی مردم را فراهم می کند.
این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس در ادامه تاکید کرد: بنده معتقدم که تغییرات در قانون انتخابات نباید از طریق مجلس صورت گیرد چراکه مجلس دارای منفعت بوده و این تعارض منافع سبب می شود که حقوق انتخاب شوندگان و حقوق انتخاب کنندگان تضییع شود.
شورای نگهبان نباید خودش را از جانب یک جریان خاص مسئول بداند
علیرضابیگی در پایان با بیان اینکه از طرف دیگر رهبری بر مشارکت، رقابت و سلامت انتخابات تاکید داشتند، گفت: در اینجا دستگاه های ناظر بر انتخابات به ویژه شورای نگهبان نقش بسیار تعیین کننده ای بر عهده دارند. مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در نماز عید فطر نیز تاکید کردند که سلیقه ها و ذائقه های مختلف سیاسی باید یکدیگر را تحمل کنند. خدایی نکرده شورای نگهبان نباید در چنین وادی قرار گیرد که خودش را از جانب یک جریان سیاسی خاص مسئول بداند که رقبای آن جریان سیاسی را از مدار انتخاب مردم حذف کند.
انتهای پیام