محمدمهدی فداکار امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان کرمان اظهار کرد: همه دستگاهها، اعتبار سالانهای در حوزه پدافند غیرعامل دارند و ظرفیتهای قانونی را برای اجرای فعالیت باید متمرکز نموده و حتماً در این زمینه باید هزینه شود.
وی با تاکید بر نصب پنلهای خورشیدی برای تولید برق در دستگاههای اجرایی و ظرفیت ویژه استان در این زمینه افزود: آموزش و پرورش بهترین موقعیت را در مدارس برای اجرای این پنلها دارد، سقف مدارس به راحتی میتواند برای اجرای پنلهای خوشیدی به کار گرفته شود. ضمن اینکه برق در دستگاههای حساس و مکانهایی چون بیمارستان، کشاورزی و ... را میتوان از این طریق تامین کرد و در زمان قطع برق جلوی خسارتها را گرفت.
فداکار با بیان اینکه دستگاههای اجرایی باید بدانند پرداخت هزینه برق به شرکتهای توزیع یک اصل است و نباید به تعویق بیفتد، گفت: اگر قرار است برق دستگاههای اجرایی قطع شود، قسمت اداری و مدیریتی آن باید قطع شود و نباید خدمترسانی به مردم با چالش روبهرو شود.
بنابراین گزارش، ابراهیم کریمی مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمان گفت: سیاست کلی پدافند غیرعامل استان بر فعالیتهای اجرایی و دوری از کلیگویی است و از همین بابت با نشانهگذاری و هدفگذاری به سمت برنامههای اجرایی میرویم.
وی با اشاره به فعالیت ۱۱ کارگروه تخصصی ذیل شورای پدافند غیرعامل استان از برگزاری همایشها در حوزههای مختلف در سطح استان خبر داد.
انتهای پیام