به گزارش ایسنا، در دعای روز بیستم و سوم ماه مبارک رمضان آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَی القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین»
حجتالاسلام والمسلمین محمد پیکری -استاد حوزه و دانشگاه- در تفسیر عبارت «وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَی القُلوبِ» اظهار کرد: در این روز پاک شدن از گناهان را به دست خدای متعالی با شست و شوی از جانب خدا تقاضا میکنیم، پاک شدن عیوب را نه به خاطر پشیمانی خودمان بلکه به خاطر لطف خدا و کرامت ایشان تقاضا میکنیم.
وی ادامه داد: در دعای این روز مهمترین سرمایه وجودمان که قلب و دل ما است را در امتحانهای الهی تقاضا میکنیم که به دلهای اهل تقوا ارتقا ببخشد.
این استاد حوزه تاکید کرد: دل به عنوان بالاترین سرمایه انسان مراتبی در بین انسانها دارد و دل اهل تقوا از مراتب عالی برخوردار است، در این روز از خدای متعال درخواست داریم برای رسیدن به مرحله تقوای دل یعنی قرار گرفتن در جانب خدا در حوزه تقاضای دل به ما کمک کند.
حجتالاسلام والمسلمین پیکری یادآور شد: همه اهل عالم میدانند که مهمترین دلیل انسان برای انجام دادن یا ندادن کاری عقل او نیست بلکه دلخواه او است یعنی وقتی به کسی بگوییم که هیچ دلیل عقلی برای انجام فلان کاری که میخواهی انجام دهید وجود ندارد و بگوید دلم میخواهد کار تمام است.
وی افزود: دل مهمترین سرمایه و قطب نما انسان است و در دعای روز بیست و سوم ماه رمضان از خدا میخواهیم که خدایا ما را به مرحله و مرتبه تقوای دل راهنمایی و آرامش رتبه دلهای اهل تقوا را به ما کرامت کن ای کسی که عذر ما را میپذیرید.
انتهای پیام