کتاب «تحلیل و طراحی مهاربندهای فولادی» توسط دکتر علی قمری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و دکتر پریسا سرتاجی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به رشته تالیف درآمده است.
در بخشی از این کتاب آمده است: در حال حاضر در ایران سیستم قاب های مهاربندی شده مخصوصا مهاربندهای همگرا و واگرا به عنوان سیستم باربر جانبی در سطح وسیع مورد استفاده قرار می گیرند. از عمده دلایل استفاده وسیع این سیستم ها می توان به سلیقه مهندسان طراح در طراحی مهاربندهای همگرا و واگرا و عدم شناخت طراحان در خصوص مهاربندهای جدید از جمله مهاربند کمانشتاب اشاره نمود همچنین در مطالب کتاب، نگاهی به فلسفههای طراحی و تاریخچه آنها، همچنین نتایج آخرین تحقیقات و مثالهای طراحی در خصوص انواع سیستم های مهاربندی گنجانده شده است.
کتاب «تحلیل و طراحی مهاربندهای فولادی»، ۲۷۲ صفحه ای، در ۶ فصل گردآوری شده است و به قیمت ۸۸۰۰۰۰ ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.
کتاب «کاربردهای چاپ زیستی اکستروژنی داربستها در مهندسی بافت» توسط دانیال ایکس. بی.چن در سال ۲۰۱۷ تالیف گردیده و توسط مهندس امیرحسین پوراسحق و مهندس مرتضی کوهی ترجمه شده است.
در طول دهه گذشته، پیشرفت قابل توجهی در توسعه فناوری های مختلف چاپ زیستی برای ساخت داربست برای کاربردهای مهندسی بافت حاصل شده است، که منجر به ویرایش چندین کتاب برای بررسی و گزارش این پیشرفت ها شده است. این کتاب ها با تاکید بر پیشرفت فناوری های مختلف چاپ زیستی، عموما برای محققان باتجربه در این زمینه نوشته شده اند. علاوه بر این، هیچ کتابی به تکنولوژی های چاپ زیستی اکستروژنی اختصاص داده نشده است، اگرچه آنها رایج ترین روش برای ساخت داربست در میان تکنولوژی های مختلف چاپ زیستی موجود هستند.
این کتاب با هدف رفع این خلاءها، بر فناوری چاپ زیستی اکستروژنی تمرکز دارد و به ویژه برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه ها یا کالج های سطح بالا و همچنین کسانی که می خواهند استاد این فنآوری شوند، مناسب است که دانش جامع و اساسی و همچنین کاربردهای عملی فناوری- های چاپ زیستی اکستروژنی برای ساخت داربست برای کاربردهای مهندسی بافت را فراهم می کند.
کتاب «کاربردهای چاپ زیستی اکستروژنی داربستها در مهندسی بافت»، ۲۳۲ صفحه ای، در ۷ فصل گردآوری شده است و به قیمت ۱۰۰۰۰۰۰ ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.
انتهای پیام