علی موحدی چهارشنبه ۹ فروردین در پنجمین نشست شورای برنامه ریزی و نظارت بر کودکستان ها اظهار کرد: محور تعلیم، تربیت و آموزش کودکستانها باید بر اساس محتواهایی باشد که کودکان به هویت ایرانی- اسلامی خود افتخار کنند.
وی با بیان اینکه مربیان کودکستانها باید الگوی شایستهای برای نوآموزان باشند، اضافه کرد: نظارت مستمر بر محتواهای آموزشی کودکستانها و رعایت حجاب و عفاف برای مربیان و نوآموزان ضروری است.
موحدی خاطرنشان کرد: شکلگیری سازمانی مختصص کودکان پیش از دبستان آرزویی بود که محقق شد تا پراکندگی و سردرگمی در مدیریت کودکستانها از بین برود و با تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، زمینه تحقق عدالت آموزشی و تربیتی کودکان فراهم شده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر در این نشست گفت: برای تربیت نسلی ارزشی، انقلابی و تمدنساز باید با نگاه تربیت اعتقادی- دینی و نگاه تربیت تمام ساحتی به کودکستانها توجه شود.
غلامحسین مهرانپور افزود: کودکستانها با نگاه به سند تحول بنیادین و نگاه تمام ساحتی، برنامههای آموزشی- تربیتی خود را برنامهریزی کنند .
وی با بیان اینکه کیفیتبخشی به مدیریت کودکستانها یکی از برنامههای مهم این معاونت است، ادامه داد: در این راستا توانمندسازی نیروی انسانی و کیفیتبخشی به محتوای آموزشی و تربیتی بر اساس به آئین نامه حرفهای مربیان و آئیننامه تخلفات و محتوای آموزشی کودک در دستور کار است.
مهرانپور در پایان خاطرنشان کرد: شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل، کاهش نرخ تکرار پایه، افزایش پوشش تحصیلی، کاهش نرخ ترک تحصیل، توانمندسازی نیروی انسانی و توجه ویژه به کودکستانها، شش برنامه اساسی و مهم معاونت آموزش ابتدایی در سال ۱۴۰۲ است.
انتهای پیام