رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان:

کرونا در فراموشی وشلوغی عید تلفات می‌گیرد/ هیچ دانش‌آموز سمنانی بدحالی بیش از ۱ روز بستری نبوده

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کروناویروس در شلوغی ها ایام منتهی به نوروز به فراموشی سپرده می شود و این در حالی است که هم تعداد موارد بستری و مراجعه و هم موارد فوتی در این استان رو به افزایش است.

دکتر کامران قدس ۲۳ اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ضمن هشدار در خصوص روند رو به افزایش تلفات این بیماری اظهار کرد: آخرین مرگ کرونایی در استان سمنان مربوط به ۱۸ اسفندماه است.
وی بستری های امروز دانشگاه علوم پزشکی استان را ۳۸ مورد اعلام و تصریح کرد: ۱۲ نفر از این ۳۸ بستری در اتاق مراقبت های ویژه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از روند صعودی موارد بستری و مراجعه مبتلایان در چند هفته اخیر خبر داد و گفت: شیب کووید۱۹ در استان در مقایسه با سه هفته پیش، صعودی است و این در حالی است که متاسفانه اکثر مردم پروتکل های بهداشتی را نیز رعایت نمی کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه کرونا با همه خطرات و مرگباری اش در شلوغی های عید و با گذشت زمان در حال فراموشی است و این در حالی است که این بیماری همه گیر همچنان رو به افزایش بوده و در هفته گذشته چهار فوتی در استان داشته است.

دکتر قدس با  اشاره به ازدحام جمعیت در بازارهای نوروزی خاطرنشان کرد: اکثر مردم در این شرایط نه از ماسک استفاده می کنند و نه واکسیناسیون خود را تکمیل می کنند.

وی با بیان اینکه مراکز واکسیناسیون آماده تزریق واکسن هستند از عموم افراد بالای ۱۸ سال که ۶ ماه از آخرین واکسیناسیون شان می گذرد خواست نسبت به تزریق دز یادآور اقدام کنند.

مسمومیت دانش آموزان در سمنان و دامغان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه دولت هزینه دلاری بالایی صرف تامین خرید واکسن می کند افزود: این هزینه ها از جیب ملت است و نباید بالااستفاده بماند تا تاریخ انقضاء آن به پایان برسد.

دکتر قدس با بیان اینکه ما در وضعیت نسبتا پرخطر قرار داریم افزود: آغاز سفرهای نوروزی و شروع دید و بازدیدها و تردد بالای جمعیت در تعطیلات پایانی سال می تواند ما را با یک پیک دیگر روبرو کند.
این پزشک فوق تخصص گفت: متاسفانه هم اینک ما در پیک هشتم هستیم و با توجه به روند صعودی بیماری، عموم مردم گویی "کروناویروس" را از یاد برده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پاسخ به پرسشی در ارتباط با دانش آموزان بستری شده در اثر مسمومیت گفت: در استان سمنان تنها در دو شهرستان سمنان و دامغان شاهد مسمومیت دانش آموزان بودیم.
وی با بیان اینکه اکثر دانش آموزان بعد از 6 ساعت مرخص شدند ادامه داد: تعداد محدودی از دانش آموزان که بیماری زمینه ای همچون آسم، بیماری قند و...داشتند یک شبانه روز بستری و بعد از آن با حال عمومی خوب ترخیص شدند.
اثرات مسمومیت گذرا و موقت است

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ دانش آموزی در استان در اثر مسمومیت بستری نیست افزود: اثرات این مسمومیت گذرا و موقت بوده و هیچ شاهدی در این خصوص که اثرات درازمدت داشته باشد، وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه وزارت بهداشت یک گروه از سم شناسان را مامور رسیدگی به این مورد کرده افزود: دو دستورالعمل در این خصوص به دانشگاه های علوم پزشکی ارسال شده که ما نیز بر مبنای آن عمل می کنیم.

هزینه بالای نگهداری آمبولانس های فرسوده!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به در پیش بودن تعطیلات پایانی سال از آمادگی همه مراکز درمانی و بیمارستانی استان برای خدمات دهی به زوار و مسافران خبر داد.
وی با اشاره به فرسوده بودن ناوگان آمبولانس ها در کشور گفت: امسال قرار بود که 1000 دستگاه آمبولانس خریداری و به دانشگاه های سراسر کشور داده شود که این رقم به 250 دستگاه کاهش یافت.

دکتر قدس افزود: متاسفانه هزینه نگهداری و تعمیرات آمبولانس ها به دلیل فرسوده بودن بالاست و همین مشکلاتی را برای بخش درمان فراهم کرده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401122316798
  • خبرنگار :