کاشت گیاه دارویی «آنغوزه» برای نخستین‌بار در بهار

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهار از کاشت چهار هکتار گیاه دارویی «آنغوزه» در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

عبدالحسین اکبری با بیان اینکه کاشت آنغوزه در شرایط اقلیمی شهرستان بهار از نیمه دوم مهرماه تا آخر آبان‌ماه امکان‌پذیر است، افزود: آنغوزه به خاک هایی با بافت و PH مختلف سازگار و از نظر نیاز آبی جزء گیاهان کم توقع است.

وی با اشاره به اینکه کاشت آنغوزه در قسمتی از اراضی کم آب و با حاصلخیزی پایین این شهرستان توصیه می شود، یادآور شد: کاشت آنغوزه به صورت بذری انجام شده است، امکان کاشت این گیاه به صورت نشائی نیز وجود دارد که دوره برداشت و دستیابی به عملکرد بیشتر را چندین سال کوتاه‌تر می‌کند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهار با تأکید بر اینکه کشت این گیاه گامی مثبت در توانمندسازی جامعه محلی و کمک به بهبود معیشت ساکنان محلی است، تصریح کرد: مصرف پایین آب، سوددهی بالا و امکان صادرات محصول از مزایای کاشت این محصول است.

وی در تشریح موارد استفاده از گیاه آنغوزه، بیان کرد: صمغ آنغوزه که از ریشه آن استحصال می‌شود، در صنعت برای تهیه چسب الماس و در پزشکی به عنوان ضدتشنج، ضدانگـل، قاعـده‌آور، بادشـکن و بـرای درمـان هیستری و دفع آفات خاکزی به کار می‌رود.

به‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، وی گفت: از گیاه آنغوزه برای درمان زخم‌های چرکی، نـاراحتی‌هـای معـده و انگـل‌هـای گوارشی، برونشیت مزمن، تنگی نفـس و خلـط آور مصـرف سـنتی داشـته و در صنایع غذایی، عطرسازی، رنگ‌سازی و سـاخت مـواد پاک کننده کاربرد دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401122316459
  • خبرنگار : 50034