علیرضا صارمی در گفتوگو با ایسنا، افزود: در روزهای منتهی به چهارشنبه آخر سال با حوادثی که منجر به فوت و یا مصدومیت تعدادی از هموطنان می شود، مواجه هستیم، ضمن آن که در سال جاری نیز شاهد آسیب دیدن تعدادی از همشهریان و فوت یک نفر بر اثر حوادث ناشی از مواد منفجره و محترقه بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه آمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در اختیار اورژانس است و پزشکی قانونی تنها آمار قربانیان این حوادث را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: در حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته دو نفر از همشهریان جان خود را از دست داده اند.
مدیر روابط عمومی ادارهکل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه عمده افراد فوت شده و یا مصدوم این حواث در سنین جوانی و نوجوانی قرار دارند، افزود: افرادی که در حوادث چهارشنبه سوری سال قبل جان خود را از دست دادند، زیر ۲۵ سال بودند.
وی یادآور شد: افراد در تماس با مواد محترقه و منفجره با مکانیسمهای متعددی دچار آسیب میشوند، آسیبها میتواند ناشی از برخورد ترکش ماده انفجاری تا سوختگی حرارتی و یا شیمیایی و یا قرار گرفتن در معرض موج انفجار و ... باشد که متأسفانه باعث عوارض متعددی مانند نابینایی، قطع عضو، سوختگی های وسیع، جوشگاههای دائمی روی صورت و بدن، ناشنوایی و ... میشود.
صارمی با بیان اینکه آسیبهای روانی ناشی از استرس وارده به افراد یکی دیگر از این نوع صدمات است ابرازامیدواری کرد که امسال با رعایت حقوق یکدیگر و اجتناب از رفتارهای پرمخاطره، شاهد پایان سالی آرام، ایمن و بسیار کم خطرتر نسبت به سالهای گذشته باشیم.
انتهای پیام