سیدمحمود حسینیپور دیشب در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی استان مازندران با بیان اینکه وضعیت صادرات استان مازندران باید آنالیز شود، اظهار کرد: محصولات صادراتی مازندران به کشورهای هدف باید از لحاظ میزان حجم و نوع کالا مشخص و درآمدزایی این بخش باید شفاف سازی شود.
وی با تاکید براینکه محصولات صادراتی مازندران باید ثبت شوند تا در چارچوب قوانین اقتصادی صادرات انجام شود، افزود: جلوی صادرات خارج از رویه باید گرفته شود.
استاندار مازندران با اعلام اینکه مازندران در اجرای مولدسازی باید پیشرو باشد، تصریح کرد: ساز و کار مولد سازی در مازندران باید پیگیری شود.
عقبت ماندگی مازندران در بهرهوری
نماینده عالی دولت در استان مازندران، به عقب ماندگی استان در بحث بهرهوری اشاره کرد و گفت: وضعیت بهرهوری در استان باید ارتقاء یابد چرا که جذب سرمایه یکی از شاخصهای رشد اقتصادی است و همایش فرصتهای سرمایه گذاری که در هفت نقطه استان برگزار شد باید توسط فرمانداران پیگیری و گزارش شود.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مازندران نیز در این جلسه به برگزاری هفت همایش فرصتهای سرمایه گذاری که به صورت منطقهای در ۷ شهرستان استان برگزار شد، اشاره کرد و گفت: در حوزه صنعت، معدن و تجارت ۲۶۸ فرصتهای سرمایه گذاری با ارزش اعتباری ۲۸ هزار میلیارد تومان احصا شده است و همچنین در بخش جهاد کشاورزی ۲۲۳ فرصت سرمایه گذاری با ارزش اعتباری ۴۱۱۴ میلیارد تومان شناسایی شد.
اسماعیل هاشمی افزود: اداره کل میراث فرهنگی با ۱۵۲ طرح به ارزش اعتباری ۱۶.۱۴۳ میلیارد تومان، شهرک صنعتی با ۷۶ طرح و ارزش اعتباری ۳۲۵۲ میلیارد تومان توانستند فرصتهای سرمایه گذاری را در استان مازندران شناسایی کنند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با بیان اینکه ۱۲ طرح در حوزه صنعت و معدن در هفت منطقه استان که همایش فرصتهای سرمایه گذاری برگزار شد آماده سرمایه گذاری است، خاطرنشان کرد: مولدسازی منجر به تحولات اساسی در رشد اقتصادی میشود و طیف گستردهای از دستگاهها مشمول اجرای قانون مولدسازی میشوند.
شناسایی ۵۰۰ ملک در اجرای طرح مولد سازی در مازندران
این مسئول، سازمان خصوصی سازی را مجری اصلی قانون مولدسازی دانست و گفت: بیش از ۵۰۰ ملک در راستای اجرای قانون مولدسازی به ارزش ۱۵ هزار میلیارد تومان تاکنون شناسایی شده است که از این بین ۷۹ ملک به سازمان خصوصی سازی برای اجرا معرفی شد.
انتهای پیام