علی رمضانپور اظهار کرد: ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی از ابتدای سال جاری تاکنون تولید شده است که این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۶۰ هزار و ۱۵۵ تن بوده رشد محسوسی داشته است.
بنابر اعلام روابط عمومی جهادکشاورزی استان قزوین، وی ادامه داد: تولید گوشت مرغ طی بهمن ماه سال جاری نیز حدود چهار هزار تن بوده است.
این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶۹ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است، اضافه کرد: ظرفیت این واحدهای تولیدی حدود ۹ میلیون قطعه است.
وی اظهار کرد: شهرستان قزوین ظرفیت تولید مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ قطعه را دارد.
رمضانپور پس در پایان گفت: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور را دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تأمین میکنند.
انتهای پیام