محمد صفرزاده، امروز پنج شنبه ۴ اسفند به رسانههای گروهی گفت: لیبلگذاری بر روی لاشهها پس از نظارت بهداشتی دامپزشکی در محل کشتارگاه صورت میگیرد و لیبل بر روی لاشههای نر با رنگ آبی و بر روی لاشههای ماده با لیبلهای سفید رنگ نصب میشود تا مردم بتوانند هنگام خرید از قصابی ها به خوبی جنسیت لاشه دامهای ذبح شده را تشخیص دهند.
به گزارش ایسنا، وی در خصوص سایر اطلاعات موجود بر روی لیبل افزود: اطلاعات دیگری از جمله نوع دام (گوسفند، گاو، شتر ،بز) و جنسیت دام و تاریخ کشتار بر روی لیبل درج میشود.
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان تصریح کرد: دامپزشکی در کشتارگاهها از طریق لیبل گذاری بر روی لاشه دامهای ذبح شده نوع و جنسیت لاشه را درج میکنند و پس از نظارتها و کنترلهای بهداشتی اجازه خروج لاشهها و توزیع در مراکز عرضه صادر میشود؛ بنابراین امکان تقلب از این جهت که گوشت ماده به جای گوسفند عرضه شود، وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اگر لاشهای در قصابیها فاقد لیبل دامپزشکی باشد، آن لاشه از نظر دامپزشکی گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز بوده و بلافاصله ضبط و معدوم میشود و فرد خاطی به مراجع قضائی معرفی میشود.
صفرزاده تصریح کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی مختص و محدود به کشتارگاه دام نبوده و این نظارتها بر مراکز عرضه گوشت نیز همه روزه صبح و بعد از ظهر ادامه دارد.
انتهای پیام