عبدالنبی سهولی یکشنبه ۳۰ بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به میزان ذخیره دو میلیارد و ۵۷۱ میلیون تن مواد معدنی در استان اظهار کرد: طبق وضعیت موجود ۲۵۴ معدن دارای مجوز در استان بوشهرمی باشد که از این تعداد ۱۱ معدن آن دارای دو نوع ماده معدنی است. همچنین ۲ واحد معدنی راکد با اشتغالزایی ۱۳ نفر طی ۱۰ ماه امسال احیا شده است.
وی با اشاره به فعال بودن ۶۸ معدن با اشتغالزایی ۳۲۴ نفر در شهرستان دشتی، تصریح کرد: بیش از ۴۲ میلیارد تومان در این معادن سرمایهگذاری شده و میزان ذخیره مواد معدنی این شهرستان ۸۳۲ میلیون تن است.
رئیس اداره معادن اداره کل صمت استان از فعال بودن ۵۷ معدن در دشتستان با ۴۰۰ نفر اشتغالزایی خبر داد و اضافه کرد: در این شهرستان با سرمایهگذاری بیش از ۷۴ میلیارد تومان تا کنون شش میلیون و ۸۵۶ هزار تن مواد معدنی استخراج شده است.
وی تعداد معادن تنگستان را ۲۴ معدن با اشتغالزایی ۱۲۳ نفر عنوان کرد و گفت: در این معادن بیش از ۱۳.۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و ذخیره این معادن ۸۴ میلیون تن مواد معدنی ارزیابی شده است.
سهولی با اشاره به اینکه دیگر معادن استان بوشهر در دیر، کنگان، گناوه، دیلم، جم و عسلویه قرار دارند، اضافه کرد: در مجموع از ۲۵۴ معدن استان بوشهر از ابتدای امسال تا کنون ۲۶ میلیون و ۲۸۱ هزار تن مواد معدنی استخراج و میزان ذخیره این معادن دو میلیارد و ۵۷۱ میلیون تن ارزیابی شده است.
وی سنگ لاشه، گچ، آهک، واریزه کوهی، مارن، آلویوم و مرمریت را از مهمترین مواد معدنی استان عنوان کرد و افزود: سنگ لاشه با ۸۴ معدن بیشترین ماده معدنی استان است و سالانه چهار میلیون و ۴۹۹ هزار تن سنگ لاشه از آن استخراج میشود.
رئیس اداره معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان از سرمایهگذاری بیش از ۲۶۵ میلیارد تومان در معادن استان خبر داد و گفت: میزان اشتغالزایی در ۲۴۵ معدن استان ۱۴۰۰ نفر است.
انتهای پیام