آشنایی و خرید انواع «علف‌تراش»

علف‌تراش و علف‌زن دستگاهی جهت هرس کردن و کوتاه نمودن علوفه بوده و جانشین سیستم‌های سنتی مانند داس و اره دستی می‌باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از ایران ادوات، نحوه استفاده از ابزار علف‌تراش بسیار آسان بوده و سرعت کار را بسیار افزایش می‌دهد. از این ابزارها به طور کلی در جاهایی که استفاده از علف‌زن‌های دو چرخ امکان‌پذیر نیست، استفاده می‌شود. این نوع ابزارها در یونجه‌زارها و علف‌زارها می‌توانند دقیقاً مانند یک دستگاه دروگر عمل نمایند.

کاربردهای علف‌زن:

در کل رشد چمن، علف هرز و علف‌های بدون استفاده همیشه دشواری جدی برای کشاورزان و باغداران و شهرداری‌ها جهت زیباسازی شهر محسوب می‌شود. وجود این علف‌های هرز و گیاهان می‌توانند رشد دیگر گیاهان زراعی را با اشکالی جدی روبه‌رو نمایند. از علف‌زن‌ها غالباً جهت حذف و نابود کردن علف‌های هرز در فضای سبز و مسیر عبور آب و باغات و نهالستان‌ها و …. استفاده می‌گردد. از این ابزار در فضای سبز شهری و باغات جهت ساماندهی به فضای سبز شهری و هرس علف‌های هرز استفاده می‌شوند.

انواع علف‌تراش‌ها بر اساس نیروی محرکه دسته‌بندی می‌گردد:

در کل علف تراش‌ها دقیقاً همانند سایر ابزارهای باغبانی با دو پیشرانه بنزینی و برقی به تولید می‌رسند. علف‌زن بنزینی از نظر قدرت کارکرد و توان در قیاس با علف‌زن برقی بهتر عمل کرده ولی از جهت هزینه نگهداری، طبیعی است که هزینه نگهداری بیشتری داشته باشد.

در مدل علف‌زن بنزینی از یک موتور بنزینی برای نیروی محرکه دستگاه استفاده گردیده است. عدم نیاز به نیروی برق و قابلیت استفاده در مکان‌های مختلف طبیعتاً از مزیت‌های این مدل‌ها می‌باشد. قدرت این موتورها در بازه 1 الی 3 اسب بخار می‌باشد.

در علف‌زن برقی یک موتوربرقی برای دستگاه در نظر گرفته شده است. این مدل‌ها برای مصارف عمومی و خانگی استفاده می‌شود. نیاز مداوم به برق از معایب این دستگاه‌ها می‌باشد.

تفاوت علف‌تراش دو زمانه و چهار زمانه:

در کل علف‌زن‌های موتوری در دو مدل 2 زمانه و 4 زمانه طراحی و تولید می‌شوند. هر کدام از این مدل‌ها طبعاً مزایا و ایرادهای خاص خود را دارند. به طور کلی این دو مدل در مشخصه‌هایی مانند نگهداری و استهلاک دستگاه، مانورپذیری، وزن دستگاه، سرعت، کارکرد و توان خروجی و قیمت با یکدیگر تفاوت دارند.

علف‌زن پشتی:

همانگونه که از اسم این نوع علف‌تراش‌ها معلوم است. بر پشت اپراتور سوار می‌شود و مانند کوله، شخص می‌تواند آن را جابه‌جا نماید. کار کردن با این مدل‌ها بسیار راحت بوده است. برای کسانی مناسب می‌باشد که تجربه کار با این دستگاه‌ها را ندارند و یا برای مدت زمان طولانی می‌خواهند با دستگاه کار کنند. در این مدل‌ها تعادل بسیار بالا بوده و به آسانی هرچه تمام‌تر می‌توان از دستگاه استفاده نمود.

علف‌زن دوشی:

از طریق تسمه‌های دوشی در این نوع مدل‌ها موتور بر روی دوش سوار گردیده است. کوپلینگ این مدل به واسطه لوله بلند می‌باشد. در کل کارکردن با این دستگاه‌ها کمی سخت‌تر از مدل‌های پشتی بوده و برای کسانی مناسب بوده که سابقه استفاده از این مدل را دارند.

شخم‌زن الحاقی علف‌تراش و کولتیواتور:

یکی از پر کاربردترین لوازم الحاقی علف‌تراش، کولتیواتور و شخم‌زن می‌باشد. از این ابزار برای عمل کندن و دور ریختن گیاه‌های هرز و شخم‌زنی بین درختان و ردیف‌ها استفاده می‌گردد. این الحاقی قابل اتصال به انواع کولتیواتور و تیلر بوده است و در تمام مدل‌ها می‌توان استفاده کرد.

عملیات شخم‌زنی و خاک‌ورزی همانطور که می‌دانیم یکی از اصلی‌ترین فرآیندها در کشت محصول می‌باشد. در صورت عدم شخم‌زنی و هوادهی به خاک باعث مواردی همچون کاهش نفوذپذیری آب و هوا در خاک، عدم رشد گیاهان، کاهش رشد گیاه و در انتها باعث تولید محصولی بی‌کیفیت می‌شود.

یکی از مهمترین مواردی که بارها در زمین‌های کشاورزی ممکن است رخ بدهد سله می‌باشد، خود لایه سله لایه محکمی از خاک بوده که به دلایل مختلفی مانند خشک شدن زیاد خاک و کمبود مواد آلی و عدم آب‌رسانی به خاک رخ می‌دهد. با نصب الحاقی روتیواتور و الحاقی‌های شخم‌زن می‌توان به راحتی پای درختان در باغات و میان ردیف‌های محصولات عملیات شخم‌زنی و سله‌شکنی را انجام داد.

الحاقی اره زنجیری علف‌زن:

از دیگر ادواتی که زیاد استفاده می‌گردد الحاقی علف‌تراش اره زنجیری می‌باشد. از علف‌تراش‌ها امروزه به عنوان یکی از محبوب‌ترین ادوات باغبانی و کشاورزی یاد می‌گردد؛ چرا که این دستگاه‌ها با الحاقی‌های مختلف تبدیل به دستگاه‌های متفاوت شده و از دستگاه می‌توان برای کاربری‌های مختلف استفاده نمود.

برای برش و هرس سرشاخه‌های درختان از این الحاقی می‌توان استفاده نمود. در این اره‌های زنجیری مخزن روغن بر روی خود اره می‌باشد و مانند سایر ادوات الحاقی به آسانی هرچه تمام‌تر روی علف‌تراش‌ها نصب می‌شود.

یکی از مهمترین برتری‌های این اره‌های زنجیری بر خلاف اره‌های اختصاصی، طول کم دسته علف‌تراش و وزن پایین آنها می‌باشد. این مزیت‌ها سبب می‌شود بتوان به راحتی بدون نیاز به بالا رفتن از درخت عملیات هرس را انجام داد.

علائم خرابی قسمت‌های مختلف دستگاه علف‌زن و نکات مهم برای نگهداری دستگاه‌های علف‌تراش:

در کل هر علف‌تراش (علف‌زن) با هر نوع قوای محرکه‌ای در طول استفاده از دستگاه در گذر زمان ممکن است آسیب ببیند یا مستهلک شود، این‌ که چه موقع پس از تهیه این محصول دستگاه به مستهلک شدن و یا خراب شدن بیفتد، به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله: شرایط نگهداری از دستگاه، نحوه استفاده از دستگاه، برند دستگاه و … به صورت کلی نحوه استفاده از هر دستگاهی مستقیماً با مستهلک شدن و خراب شدن دستگاه رابطه دارند. اگر دفترچه راهنمای دستگاه‌ها را قبل از شروع به استفاده مطالعه نکنیم، باعث کوتاه‌تر شدن زمان مستهلک‌ شدن یا خرابی دستگاه می‌شود.

خرید انواع علف‌زن (علف‌تراش) از ایران ادوات:

جهت خرید علف‌زن (علف‌تراش) در انواع برندها و اطلاع از قیمت روز می‌توانید با ایران ادوات به مدیریت میر مجتبی موسوی که یکی از بزرگترین واردکننده‌های ادوات کشاورزی، باغبانی و صنعتی در ایران می‌باشد، تماس بگیرید تا با بهترین قیمت و بدون واسطه در هر کجای کشور که باشید دروگر موردنظر خود را تحویل بگیرید.

جهت خرید اینترنتی می‌توانید با شماره 09141831402 یا 09355920752 تماس حاصل نمایید.

برای اطلاعات بیشتر به سایت IRANADAVAT.COM مراجعه نمایید.

جهت خرید به صورت حضوری به آدرس زیر مراجعه نمایید.       

آدرس: میاندوآب، بلوار انقلاب، جنب بانک ملت

انتهای رپرتاژ آگهی

  • پنجشنبه/ ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401111310323
  • خبرنگار : 30188

برچسب‌ها