بیمارستان فوق تخصصی رضوی که یکی از پیشرفتهترین مراکز درمانی در منطقه است، طی سالهای اخیر جایگاه خود را در صنعت گردشگری سلامت به خوبی پیدا کرده و بسیاری از بیماران کشورهای همسایه، برای پیگیری روند تشخیصی و درمانی خود از خدمات این بیمارستان بهرهمند میشوند. با این حال، به اذعان مسئولان کشور وجود مشکلاتی همچون دلالی و واسطهگری در حوزه گردشگری سلامت، همواره یکی از موانع توسعه این صنعت سلامت محور در کشور بوده و سبب شده ظرفیتهای کمنظیر موجود، همچون بیمارستان فوق تخصصی رضوی، به طور کامل و حداکثری برای رونق این صنعت مورد استفاده قرار نگیرد.
در همین راستا و با هدف کاهش این موانع، بیمارستان فوق تخصصی رضوی تفاهمنامه همکاری مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نمایندگی از وزارت بهداشت و همچنین هیات عراقی اجرایی کرد. این تفاهمنامه با حضور دکتر محسن محور، مدیرعامل بیمارستان رضوی؛ دکتر شاپور بدیعی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ سرکنسول عراق در مشهد و نماینده هیات عراقی امضاء شد و طرفین برای انجام همکاریهای لازم جهت تحقق اهداف تعیین شده، توافق کردند.
تسهیل گردشگری سلامت بین ۲ کشور، ارجاع مستقیم و نظاممند بیماران عراقی به بیمارستان رضوی برای دریافت خدمات درمان، حذف واسطهها و آموزش پزشکان عراقی در رشتههای مختلف پزشکی، از جمله محورهای این تفاهمنامه است.
این هیات عراقی در سفر ۲ روزه خود به مشهد، نشست مشترکی را نیز با مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی برگزار کردند و ضمن بازدید از بخشهای بستری بیماران بینالملل این بیمارستان(IPD) ، از نزدیک با ظرفیتها و امکانات موجود برای ارائه خدمت به بیماران غیرایرانی آشنا شدند.
بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، مجوز تاسیس نخستین واحد و دپارتمان گردشگران سلامت (IPD) کشور، در سال ۱۳۹۴ به طور رسمی به بیمارستان فوق تخصصی رضوی اعطاء شد و به دلیل گستردگی پوشش درمانی در این بیمارستان، اکثر رشتههای فوق تخصصی این مرکز درمانی مورد توجه مخاطبان غیرایرانی قرار دارد.
انتهای پیام