انعقاد قرارداد بیمه سلامت با ۶۰ مرکز توانبخشی در خراسان جنوبی

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به انعقاد قرارداد با حدود ۶۰ مرکز توانبخشی در خراسان جنوبی گفت: لازم است جامعه هدف از تمامی خدمات ارائه شده آگاهی پیدا کند؛ خدمات منوط به نسخه‌نویسی الکترونیکی است که برای دریافت مزایا باید مطابق دستورالعمل طرح پیش برویم.

علی اربابی، امروز چهارشنبه ۵ بهمن در نشست معرفی خدمات جدید بیمه سلامت به معلولان که در مجتمع توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: همه ایرانیان قابلیت بیمه شدن را دارند و مشکلی در این زمینه نیست و اگر فردی به لحاظ بیمه مشکل دارد، می‌تواند با مراجعه به بیمه سلامت از خدمات بیمه پایه بهره‌مند شود زیرا ساماندهی خدمات بیمه‌ای اهمیت دارد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به ساماندهی معلولان در مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع)، افزود: در این مرکز هر فرد به فراخور نیاز خدمات درمانی و بیمه‌ای دریافت می‌کند.

وی افزود: تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان‌های بیمه سلامت و بهزستی امضا شده و خدمات ارتقا یافته به معلولان ارائه می‌شود و خدمات بیمه‌ای از ۹ مورد به ۵۹ کد خدمت افزایش یافته است؛ که ۱۵ کد خدمت اعضای مصنوعی، ۱۱ کد خدمت گفتار درمانی، ۹ کد شنوایی‌سنجی، هفت کد خدمت بینایی‌سنجی، پنج خدمت فیزیوتراپی و ۶ کد خدمت توانبخشی از جمله آنهاست.

وی تصریح کرد: برای معلولان مشمول این خدمات، هزینه‌های پرداختی کد خدمت‌ها ۷۰ درصد تعرفه آن بخشی است که فرد خدمت را دریافت می‌کند لذا شامل بخش خصوصی نیز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی ادامه داد: این خدمات که در سال جاری شروع شده کمک شایانی به کاهش هزینه‌های درمان مددجویان بهزیستی است و از آنجایی که بیشتر خدمات در بخش خصوصی ارائه می‌شود این تفاهم‌نامه برای معلولان در کاهش هزینه‌ها اثرگذار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه خدمات در سطح استان با کیفیت خوبی ارائه شود فراخوان‌هایی داده شده و با تعدادی از مراکز خصوصی هم قرارداد منعقد شده است.

اربابی بیان کرد: خدمات بیمه در سلامتی و ارتقای زندگی معلولان تاثیر زیادی دارد و به دلیل اینکه درمان این قشر مستمر است این خدمت دولت سیزدهم می‌تواند در کاهش هزینه‌ها اثرات خوبی داشته باشد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: طیف وسیع جامعه معلولان از خدمات این مرکز استفاده می‌کنند و تفاهم‌نامه بیمه سلامت با این مرکز می‌تواند منجر به ارائه خدمات مورد نیاز معلولان شود؛ این فرصتی است که در دولت سیزدهم فراهم آمده و باید حداکثر تلاش را انجام دهیم تا خدمت با صرف دقیق منابع به جامعه هدف برسد.

حامد عرب زاده، مدیرعامل موسسه خیریه توانبخشی حضرت علی اکبر (ع) بیرجند نیز در این بازدید گفت: به طور متوسط ماهانه هر معلول ۶ میلیون تومان هزینه دارد و برای آن دسته از معلولانی که در مراکز توانبخشی نگهداری می‌شوند حدود سه میلیون تومان یارانه دولتی تخصیص می‌یابد لذا مابقی هزینه‌ها باید از سوی خیران تامین شود.

وی با اشاره به کمبود فضا در بخش پسران، یادآور شد: هم اکنون ۴۵۰ معلول ذهنی، جسمی، حرکتی و سالمند به طور شبانه‌روزی در این مرکز تحت نظارت اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی نگهداری می‌شوند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401110504340
  • خبرنگار : 50026