به گزارش ایسنا،آیین بزرگداشت یازدهمین سالگرد عروج سردار «احمد سیافزاده»، در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، محمدجواد سیاف زاده پسر سردار شهید سیافزاده در این مراسم گفت: پدرم در چنین ایامی و شب وفات پیامبر اکرم به یارانش پیوست. سردار سیافزاده در طول عمر خود مجاهدت کرد . ما طی ۱۱ سال حدود ۱۵۰ سخنرانی از این شهید را جمعآوری کردیم اما جای یک کتاب مدون خالی بود که با نویسندگی سعید علامیان ،این کتاب نوشته شد. سردار سیافزاده ۸ سال در جنگ بود و هشت سال هم راویان جنگ را تربیت کرد و از دفاع مقدس گفت.
در ادامه،سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه گفت: سردار سیافزاده همیشه آماده خدمت به انقلاب اسلامی بود.
وی افزود:ایمان،باور به وعدههای خداوند و شور و نشاط و با ابتکار عمل کار کردن از مشخصههای سردار سیافزاده بود.
سردار فدوی ادامه داد: این مشخصهها در همه رزمندگان وجود داشت و همین مزیتها باعث حفظ انقلاب شده است چون روزی نداریم که استکبار علیه ما دشمنی نکرده باشد و در حالی که این مبارزه در طول ۴۴ سال ادامه داشته است امروز ما جمع میشویم و درباره یک پاسدار صحبت میکنیم که همیشه در اوج بود. ما در بحث مادیات و علمی و رسانهای هیچگاه با دشمن برابر نبودیم. اما همیشه پیروز شدیم. آمریکا در ۴۴ سال گذشته از هیچ دشمنی بر علیه ما کم نگذاشته و اگر موفق شده بود الان گوش دنیا را «کر» میکرد. موفق نشده است چون نتایج را خدا مشخص میکند البته به شرطی که ما تکالیف خودمان را به خوبی انجام بدهیم.
سردار فدوی در بخش دیگر سخنانش گفت: در چند ماه گذشته با ما یک جنگ کامل کردند اما محاسباتشان اشتباه بود که میتوانند جوانان ما را منحرف کنند و چون ما کارمان را درست انجام دادیم شکست خوردند و حالا گرفتار تظاهرات مردم علیه خودشان هستند.
وی اظهار کرد:در ۴۵ سالگی انقلاب، سربلند هستیم. هر چند این جنگ تمام شدنی نیست و البته دشمن صدها بار شکست خورده است. مثلا در جنگ تحمیلی ۸۷ کشور با ما جنگیدند و از وسط عملیات کربلای ۵ ،آمریکا مستقیم با ما وارد جنگ شد.
سردار فدوی همچنین یادآور شد:
سردار فدوی گفت: خیلی از جوانان حوادث انقلاب را ندیدهاند اما الگوهایی وجود دارد که میتوانند با مراجعه به سرگذشت آنها از این حوادث آگاهی پیدا کنند.
وی گفت: هر سال در کشور بیش از ۸۰ هزار مراسم گرامیداشت شهید برگزار می شود تا حوادث و همچنین عوامل موفقیت را به ما یادآوری می کند.
نقل خاطره همرزمان و فرماندهان دوران دفاع مقدس، دیگر بخش این مراسم بود.
در این مراسم، کتاب «جنگ شانزده ساله» نوشته سعید علامیان رونمایی شد.
علامیان بعد از رونمایی کتاب گفت: کتاب روایت محکمی دارد. سردار سیاف زاده هیچگاه صحنههای انقلاب را ترک نکرد و تمام نوشتههای این کتاب مستند و محکم است.
وی خاطرنشان کرد: پرداختن به زندگی شهید سیافزاده اهمیت بالایی دارد. او بیشتر زندگی خود را مستقیم وقف جنگ کرده است و هیچ گاه به کار دفتری نپرداخت. منبع اصلی نگارش کتاب زندگی شهید سیافزاده صوتهای روایتگگری در کلاس تربیت راویان جنگ و دست نوشتهها و اسناد مکتوب خودش است. در اصل او خاطرات خودش را در این کتاب روایت کرده است. در این زمینه همسر و فرزندان شهید سیافزاده کمک بسیاری به من کردهاند تا بتوانم به این اسناد دسترسی پیدا کنم. همچنین این کتاب ۳۹ روای دارد که درباره شهید سیافزاده صحبت کردهاند.
انتهای پیام