در نشستی که امروز ۴ بهمنماه با حضور علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد قم و دکتر مریم بیدگلی معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی استان قم برگزار شد زمینههای همکاری در راستای جشنواره مهدویت و دیگر فعالیت های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدای نشست علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد قم به معرفی فعالیتها و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداخت.
حسینی در ادامه گزارشی از فعالیتهای دو خبرگزاری مستقر در جهاد دانشگاهی ایسنا و ایکنا، روند برگزاری جشنواره مهدویت و اقدامات انجام شده در این حوزه، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ایسپا و سازمان دانشجویان و دفاتر جهاد در دانشگاههای قم ارائه کرد.
در ادامه دکتر مریم بیدگلی معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی استان قم عنوان کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد فعال از ابتدای انقلاب تا امروز بوده و همین تجربه زیاد فرصت بالندگی مناسبی برای این نهاد ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی پیشینه علمی قوی مسبوق بر تاسیس خود در سال ۱۳۹۵ دارد چرا که این دانشگاه توسط مدرسه اسلامی هنر تشکیل شده است.
بیدگلی به تشریح فعالیت های این دانشگاه پرداخت و گفت: موسسۀ آموزشعالی هنر و اندیشۀ اسلامی تنها مرکز دانشگاهی در استان قم است که به صورت تخصصی در قلمرو هنر فعالیّت میکند و پذیرای دانشجویان در رشتههای هنری از جمله عکاسی، گرافیک، ادبیات نمایشی، پژوهش هنر، حکمت و فلسفه هنر، مطالعات معماری از کارشناسی تا دکتری است.
وی اظهار کرد:ایدهای که برای آینده این دانشگاه در نظر گرفته شده این است که به عنوان تنها مرکز دانشگاهی که به صورت تخصصی در قلمرو هنر فعالیّت میکند به سمت دانشگاه جامع هنر در استان قم حرکت کند و در همین راستا موافقت، برای افزودن چندین رشته هنری دیگر را کسب کردیم.
بیدگلی برگزاری جشنواره مهدویت را بهترین فرصت برای ورود دانشجویان هنر به عرصه فعالیت های فرهنگی به ویژه بعد از وقفهای که شرایط کرونایی در دانشگاهها ایجاد کرده بود دانست و گفت: با توجه گرایش های دینی موسسۀ آموزشعالی هنر و اندیشۀ اسلامی دانشجویان ما آمادگی ورود به عرصه تولید آثار مهدوی را دارند.
وی تأکید کرد: موسسه آموزشعالی هنر و اندیشۀ اسلامی حرف جدیدی را در گفتمان هنر وارد می کند و آن چگونه جاری کردن نگرش دینی در عرصه هنر است.
بیدگلی حمایتهای تحصیلی موسسۀ آموزشعالی هنر و اندیشۀ اسلامی از تمام شرکت کنندگان جشنواره مهدویت و همکاری در زمینه داوری بخش های هنری جشنواره را مورد تأکید قرار داد و گفت: موسسۀ آموزشعالی هنر و اندیشۀ اسلامی برای نفرات برگزیده جشنواره ملی مهدویت ۲۰ درصد تخفیف، نفرات راه یافته به مرحله داوری ۱۴ درصد و همچنین تمام افراد شرکت کننده در جشنواره ۷ درصد تخفیف برای ادامه تحصیل در رشته های هنری در نظر دارد که این فرصت تا دوسال اعتبار خواهد داشت.
همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی عکاسی، نوآوری و ایده پردازی، استفاده از ظرفیت اساتید، استفاده از فضاهای دانشگاه، برگزاری نشستهای تخصصی، تخفیف دورههای آموزشی جهاد دانشگاهی، چاپ کتب اساتید توسط انتشارات جهاد دانشگاهی به عنوان ظرفیتها و زمینههای همکاری در راستای انعقاد تفاهمنامه بین طرفین بررسی شد.
شایان ذکر است؛ در پایان جلسه مقرر شد در خصوص ظرفیت های مورد بررسی برنامههایی اجرایی شود.
لازم به ذکر است، چهارمین جشنواره ملی دانشجویی مهدویت با محوریت «گفتمانسازی مهدویت با تکیه بر مفهوم انتظار» در چهار بخش ادبی، هنر و رسانه، ایدهپردازی و نوآوری و کتابخوانی برگزار میشود.
یادآور میشود، علاقهمندان برای شرکت در چهارمین جشنواره ملی مهدویت و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت جشنواره ملی مهدویت به آدرس www.Mahdaviatfest.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام