علامیان:

سردار سیاف‌زاده را در «جنگ شانزده‌ ساله» بهتر می‌شناسیم

همرزمان و فرماندهان دوران دفاع مقدس در مراسم رونمایی از کتاب «جنگ شانزده‌ ساله» یاد شهید سیاف‌زاده را گرامی‌ می‌دارند.

به گزارش ایسنا، آیین بزرگداشت یازدهمین سالگرد عروج سردار «احمد سیاف‌زاده» و رونمایی از کتاب «جنگ شانزده‌ ساله» نوشته سعید علامیان، روز چهارشنبه (پنجم بهمن) ساعت ۱۸ در سالن خلیج‌ فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران برگزار خواهد شد.

این مراسم با حضور دریادار پاسدار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران و نوای «صادق آهنگران» به همراه مراسم نقل خاطره توسط همرزمان و فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

سعید علامیان نویسنده کتاب «جنگ شانزده‌ ساله» به همین مناسبت در گفت وگو با ایسنا توضیح داد:از آن‌جایی که شهید سیاف‌زده از نزدیک با شهید حسن باقری همکاری داشت، برای ثبت خاطراتش درباره شهید باقری با او مصاحبه‌هایی انجام دادم. بیان رسا و شیوای او من را جذب کرد. در نهایت در سال‌های ۹۴ و ۹۵ تصمیم گرفتم که کتاب زندگی‌نامه و خاطرات او را به نگارش درآورم. سال ۹۶ این کتاب آماده چاپ بود و در نهایت به تازگی به چاپ رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: پرداختن به زندگی شهید سیاف‌زاده اهمیت بالایی دارد. او بیشتر زندگی خود را مستقیم وقف جنگ کرده است و هیچ گاه به کار دفتری نپرداخت. منبع اصلی نگارش کتاب زندگی شهید سیاف‌زاده صوت‌های روایتگ‌گری در کلاس تربیت راویان جنگ و دست نوشته‌ها و اسناد مکتوب خودش است. در اصل او خاطرات خودش را در این کتاب روایت کرده است. در این زمینه همسر و فرزندان شهید سیاف‌زاده کمک بسیاری به من کرده‌اند تا بتوانم به این اسناد دسترسی پیدا کنم. همچنین این کتاب ۳۹ روای دارد که پیرامون شهید سیاف زاده صحبت کرده‌اند.

نویسنده کتاب‌های «حاج قاسمی که من می‌شناسم»، «مأموریت در ساحل نیسان» و «پسرهای ننه‌عبدالله» گفت:شهید سیاف پیش از آغاز جنگ در خوزستان درگیر مقابله با خلق عرب بود. در دوران جنگ هم بی‌وقفه در جبهه حضور داشت و پس از آن به مدت هشت سال تا پیش از شهادتش خاطرات موثق خود را برای راویان راهیان از جنگ بازگو کرد. او از نگاه من فرمانده‌ای است که ۱۶ سال در جنگ حضور داشته است. من معتقد هستم کار فرماندهان ما زمانی در رابطه با جنگ پایان می‌یابد که خاطرات خود را از دوران هشت سال دفاع مقدس بیان کرده باشند و شهید سیاف تا آخرین لحظه از زندگی‌اش این کار را انجام داد. برای همین عنوان کتاب «جنگ شانزده ساله» انتخاب شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1401110201189
  • خبرنگار : 71451