سیدسلمان حسینی در گفتوگو با ایسنا، درباره اهمیت معرفی مراکز مثبت زندگی، اظهارکرد: مراکز مثبت زندگی، مراکزی هستند خدمات بهزیستی را به محل زندگی جامعه هدف بهزیستی منتقل کردهاند و با تاسیس این مراکز دیگر لازم نیست مددجویان بهزیستی برای دریافت هر خدمتی به اداره بهزیستی مراجعه کنند و میتوانند در همسایگی خود به خدمات دست یابند.
وی افزود: ویژگی محلهمحور بودن مراکز مثبت زندگی موجب شده تا دسترسی مددجویان به خدمات بهزیستی بسیار راحتتر شود و از این طریق میتوانند در کوتاهترین زمان به خدمات سازمان بهزیستی دسترسی پیدا کنند. همچنین از طریق این مراکز مددکاران نیز در کوتاهترین زمان و به راحتترین شیوه خدمات خود را ارائه میدهند.
این مسئول با بیان اینکه اصل رازداری حرفهای، تکریم ارباب رجوع، حفظ شان و کرامت مددجو مهمترین اصولی است که باید در سرلوحه کار مددکاران قرار گیرد، تصریح کرد: درحال حاضر ۴۰ مرکز مثبت زندگی در استان زنجان تاسیس شده که ۱۸ مرکز در شهرستان زنجان، ۱۰ مرکز در خدابنده، ۳ مرکز در ابهر، ۲ مرکز در خرمدره، ۱ مرکز سلطانیه، ۲ مرکز در طارم، ۲ مرکز در ایجرود و ۲ مرکز در شهرستان ماهنشان در ساعات اداری درحال خدمترسانی به مددجویان بهزیستی هستند.
حسینی ادامه داد: ۲۲ خدمت از خدمات بهزیستی همچون؛ بررسی و تحلیل وضعیت اجتماعی محله، تسهیلگری و تشکیل تیم محله CBO و اقدامات اجتماعمحور، شناسایی فعال جامعه هدف، ارائه آموزشهای تشکیل و تحکیم خانواده، آموزشهای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آگاهسازی برای پیشگیری از معلولیتها، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیتها، ارجاع و پیگیری شامل غربالگری بینایی، شنوایی، اختلالات ژنتیک، اوتیسم و ... در مراکز مثبت زندگی انجام میشود.
انتهای پیام