به گزارش ایسنا، «گشنگی» دومین رمان کتایون سنگستانی روایتی است از جهان آدمهای فاتح. در نخستین رمان سنگستانی، «جلبک»، مخاطبان ذهنی جزیینگر و طناز را دیدند که ابایی از نشانه رفتن شر ندارد. «گشنگی» از بطن یک خانواده نهچندان خوشبخت آغاز میشود.
راوی دختر جوانی است که با مادر و برادر و پدر پیرش، که آلزایمر و مشکلات عدیدهی گوارشی دارد، در خانهای کوچک زندگی میکند. طراح لباس است و میخواهد به هر طریقی وارد یکی از مشهورترین مزونهای لباس زنانه تهران شود؛ مزونی که فقط برای آدمهای خاص لباس طراحی میکند و البته برخی از مشتریهایش به شکلی مشکوک میمیرند.
«گشنگی» را نشر چشمه در ۱۲۹ صفحه و با قیمت ۶۸ هزار تومان انتشار داده است.
طنز سیاه سنگستانی و توجه به جزییات کماهمیت اما تعیینکننده این اثر را هم معماگونه کرده و هم تبدیلش کرده به رمانی که درونش باید مراقب سایهها و آدمهای ناپیدایی باشیم.
«جلبک» سنگستانی یک رمان اجتماعی است با رگههایی از طنزی تلخ. رمان روایت تکه ای از روزگار دختر جوان دانشجویی است که برای امرار معاش کار میکند. از کار در تولیدیهای خاک گرفته بگیر تا نوشتن رمانهای زرد عاشقانه. او تئاتر خوانده و ناکام مطلق است در رشتهاش. زندگیاش سخت میگذرد و با مادر و خواهرش بر سر هزینههای خانه بحث و جدل دارد
انتهای پیام