علی سالاروند ۲۱ دی ماه در جلسه کارگروه پسماند خرمآباد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به این موضوع که رویکرد اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان در ابتدای امر معرفی هیچ یک از شهرداران استان به مراجع قضایی جهت رفع مشکلات پسماند نیست و این امر بدون طی مراحل کارشناسی و همفکری، نتایج مطلوبی نخواهد داشت، اظهار کرد: باید با همافزایی و انجام کار کارشناسی دقیق زمینه را برای رفع مشکل پسماند استان مهیا کنیم.
وی با اشاره به مراحل مدیریت پسماند، گفت: متأسفانه پسماند در شهر خرمآباد صدرصد دفن میشود در حالیکه در صورت تفکیک از مبدا، بازیابی، بازیافت و سایر مراحل مدیریت پسماند میبایست کمتر از ۳۰ درصد پسماندها دفن شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این موضوع که در کشورهای پیشرفته پسماند به عنوان طلای کثیف استفادههای مختلفی حتی در زمینه تولید انرژی دارد، عنوان کرد: میتوان با مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از این طلای کثیف نهایت بهره را برد و هزینه در زمینه مدیریت پسماندها، سرمایهگذاری است.
سالاروند بیان کرد: با توجه به اهمیت بحث پسماند و ورود مراجع قضایی به این موضوع ترک فعل در این زمینه ممکن است با برخورد قضایی به عنوان آخرین گزینه همراه باشد اما امیدواریم با همت شهرداران استان شاهد این امر نباشیم و مشکلات پسماند با مباحث کارشناسی و رویکرد حل مشکل، حل و فصل شود.
در ادامه این جلسه، فرماندار شهرستان خرمآباد با اشاره به اهمیت موضوع پسماند از منظر زیستمحیطی، اجتماعی و بهداشتی، تسریع در روند اجرای پروژههای مرتبط با پسماند را خواستار شد و افزود: جمع آوری و مدیریت پسماند از اولویتهای اصلی شهر است و باید با نگاه ویژه به آن پرداخته شود.
احمدی با اشاره به نارضایتی مردم از وضعیت جمع آوری پسماند خواستار بهبود و ساماندهی این وضعیت توسط شهرداری شد.
به گزارش ایسنا، در پایان جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای بهبود وضعیت موجود پسماند شهرستان خرمآباد و تصویب مصوباتی در این راستا، طرح پیشنهادی یک شرکت خصوصی جهت مدیریت و بازیافت پسماند شهر در کارگروه ارائه و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.
انتهای پیام