به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، در خصوص بند (ک) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور گفت: از جمله قوانینی که در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت میتوان از آن استفاده کرد، همین بند قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور است که میشود گفت جدیترین و قابل اجراترین قاعده و مقرراتی است که میتوان روی آن حساب کرد.
حجتالاسلام کاویانی راد ادامه داد: با پیگیرهای صورت گرفته بر اساس این بند یک درصد اعتبارات هزینهای دستگاهها باید در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت هزینه شود.
مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد: امیدواریم با توجه به تأخیر اجرای این مصوبه در سال جاری با تصویب آن در بودجه سال ۱۴۰۲ شاهد تحول جدی و حرکت همه دستگاهها برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در کشور باشیم.
رضا رحیمینسب، دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت توجه و رسیدگی به تبیین فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در این جلسه که به صورت فوقالعاده و با تقاضای دبیرخانه برگزار شد در خصوص بند (ک) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور بحث و بررسی انجام شد.
رحیمی نسب با بیان اینکه یک درصد کل اعتبارات دستگاهها جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین ساماندهی امور ایثارگران در بودجه سال جاری پیش بینی شده، تصریح کرد: این مسئله تاکنون روالی را طی کرده بود که متأسفانه منتج به نتیجه نشده بود و ضرورت داشت که مشاوران وزرا در امور ایثارگران این موضوع را بررسی و پیگیری کنند و به عنوان دبیر کارگروهی که برای تخصیص این اعتبار در دستگاهها تشکیل شده فعالیت کنند.
دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران ادامه داد: برنامههای پیش بینی شده در این خصوص به مشاوران وزرا ابلاغ شده و امیدواریم طی این چند ماه باقیمانده از سال بتوانیم از این یک درصد به نحو احسن در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم.
مشاورین وزرا در امور ایثارگران نیز در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را برای رسیدگی به امور ایثارگران مطرح کردند.
انتهای پیام
نشست شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران برگزار شد
دویست و سومین نشست فوقالعاده شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران در سالن جلسات شهید رسول زاده برگزار شد