دکتر سید جواد حسینی در گفت و گو با ایسنا در خصوص پیشگیری از سقطهای ناخواسته و درمان ناباروری گفت: برای جلوگیری از سقطهای ناخواسته کمیته نفسی در خراسان رضوی تشکیل شده که در مشهد و شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها نیز مستقر شدهاند.
وی تصریح کرد: این مراکز تلاش میکنند با فرهنگسازی از سقطجنین در خانوادههایی که به علل مختلف مبادرت به این کار میکنند جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برای درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی باید یک مرکز سطح دو داشته باشد که طی یک ماه گذشته در کاشمر افتتاح شده ولی تلاش میکنیم که در قوچان هم این مرکز راهاندازی شود.
وی خاطرنشان کرد: در مرکز سطح دو ناباروری یک متخصص زنان و متخصص ارولوژی و متخصص طب سنتی فعالیت دارند، کاری که برای باروری انجام میشود آی یو آی روش مداخلهای است.
حسینی با اشاره به اینکه اکنون سطح سه مرکز ناباروری در مشهد و سطح یک در مراکز بهداشت و مطبها در سطح شهر فعال هستند، گفت: این افراد ابتدا در مراکز بهداشت غربالگری و سپس به مطبها ارجاع میشوند.
وی افزود: در مطبها هورمون درمانی میشوند، هر کس تخصص مرتبط داشته باشد میتواند برای هورمون درمانی کارها را انجام دهد، در سطح تمامی مطبهایی که در استان وجود دارد این اتفاق میافتد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد: طبق قانون باید یک مرکز سطح دو در استان داشته باشیم که راهاندازی شده ولی تلاش میکنیم دومین مرکز تا پایان سال در قوچان راهاندازی شود.
انتهای پیام