سید محمد هادی امیری روز سه شنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ در نشست ستاد مدیریت بحران استان گفت: مناطق «رون»، دهستان«آجم»، دهستان «زیلایی»، «موردزرد زیلایی»، «سیلاب کلوار» و «شاه غالب» مدت ۱۰ روز است که بدلیل قطعی برق ارتباط تلفنی و مخابراتی ندارند.
جمال معتمد نژاد، مدیرعامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در واکنش به صحبتهای مدیرعامل مخابرات استان گفت: سایت های مخابراتی استان کهگیلویه و بویراحمد باید مجهز به برق اضطراری و انرژی خورشیدی شوند تا با توجه به محل استقرار این سایتها در مناطق صعبالعبور و برفگیر بودن مناطق، خاموشی های این سایت ها به حداقل برسد.
وی افزود: در یک هفته گذشته ۵ دستگاه ترانس برخی مناطق استان با بریدن پایه های چوبی بوسیله اره برقی که در مناطق دور دست و ایستگاههای مخابراتی، تلفن همراه و صدا و سیما و منابع آب بودند به سرقت رفتند که این مسأله باعث مشکلاتی برای مردم شده است.
معتمد نژاد در خصوص قطع ارتباط ۲۰ هزار نفر از جمعیت استان در مناطق محروم اظهار کرد: بر اثر رعد و برق یکی از کابل های ورودی به این پست دچار مشکل شده است و با وجود تلاش نیروهای شرکت برق با همکاری راهداری و با وجود دو ساعت پیاده روی امکان رفع مشکل این مناطق وجود نداشت.
سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص گفت: هر دو دستگاه شرکتهای برق و مخابرات استان موظفند در کنار هم و با هم افزایی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکل مردم این مناطق اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: مدیران به جای اینکه مقابل هم قرار گیرند با هم افزایی و تمام توان نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند.
انتهای پیام