شهادت سردار به روایت هنرمندان اصفهان

هنرمندان اصفهانی از همان روزها و ساعات اولیه بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی دست‌به‌کار شدند تا غم شهادت سردار را به زبان هنر روایت کنند. مستند «روایت حبیب» به کارگردانی محمدقاسم تولایی، روایتگر داستان تولد این آثار هنری و حال و هوای هنرمندان است.

مجتبی مجلسی، مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا از تولید مستند و  نشریه «روایت حبیب» با موضوع هنرمندان‌ صاحب اثر درباره حاج قاسم سلیمانی، خبر داد و گفت: هنرمندان اصفهانی پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، آثار متنوع و بسیار باکیفیتی در خصوص شهادت ایشان تولید کردند که ازجمله این هنرمندان می‌توان به استاد رضا بدرالسماء، استاد محمدعلی حدت و آقای حامد مغروری اشاره کرد.

او همچنین بیان کرد: نشریه و مستند «روایت حبیب» امروز سیزدهم دی‌ماه، هم‌زمان با سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، در فضای مجازی به نشانی http://b۲n.ir/Revayatehabib  منتشر می‌شود.

محمدقاسم تولایی، کارگردان مستند «روایت حبیب» نیز با اشاره به اینکه ایده مستند توسط حوزه هنری استان اصفهان مطرح شد، اظهار کرد: وقتی کار کلید خورد و به مرحله شناسایی هنرمندان وارد شدیم، با تعداد زیادی از آثار هنری با کیفیت مواجه شدیم که کسی از آن‌ها خبر نداشت، از سوی دیگر هنرمندان نیز بینش و نگاهی عمیق و درعین‌حال زیبا به موضوع شهادت و شخصیت سردار سلیمانی داشتند.

او اضافه کرد: با توجه به این موضوع، تلاش اصلی خو را بر معرفی این آثار با کیفیت به مردم اصفهان، جامعه هنری و فعالین فرهنگی متمرکز کردیم و در همین راستا با ۱۱ نفر  هنرمند اصفهانی که اثری با موضوع شهید سلیمانی در حوزه‌های شعر، نقاشی، آبرنگ، نگارگری، نماهنگ، داستان و گرافیک  مصاحبه شد که ازجمله این هنرمندان می‌توان به استاد رضا بدرالسماء، استاد محمدعلی حدت، مهدی جهاندار، حامد مغروری، زینب دادخواه و  بهزاد دانشگر اشاره کرد.

تولایی با بیان اینکه مستند «روایت حبیب» علاوه بر پخش فضای مجازی، در یکی از شبکه‌های  تلویزیونی نیز روی آنتن می‌رود، گفت: باور انسان به‌خوبی‌ها، هرچقدر عمیق، کافی نیست. همه می‌دانند دروغ بد است، اما بسیاری از اوقات آن را از یاد می‌برند. خاصیت اثر هنری هوشیار کردن انسان است تا به یاد او بیاورد که تو محبوبی با این ویژگی‌ها داشته‌ای.غفلت محبت و علاقه به‌خوبی‌ها را از یاد می‌برد و آثار هنری چون از جنس ذکر هستند مانع فراموشی می‌شوند، ما را به یاد محبوب می‌اندازند و  غبار غفلت را از دل‌ها می‌زدایند.

او اضافه کرد: شخصیت‌ها هرچقدر بزرگ‌تر باشند، برای انتقال این وسعت و عظمت به روایت در ابعاد مختلف نیاز دارند، لذا یک شاعر با ذوق، قریحه و طبع بلند خود بسیار بهتر توان معرفی شخصیت‌های بزرگ را دارد. به همین دلیل، هنر است که می‌تواند حاج قاسم را زنده نگه دارد و به‌خوبی روایت کند، زیرا رسالت خود را به‌خوبی در ممانعت از فراموشی خوبی‌ها می‌داند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401101308177
  • خبرنگار : 50528