محمدخلیل عسکری دوشنبه ۱۲ دی در جلسه هماهنگی میزبانان مسابقات قرآن، عترت و نماز استان فارس که در شیراز برگزار شد، ضمن بیان اینکه این دوره از مسابقات مزین به نام چهارده معصوم در چهارده نقطه برگزار میشود، گفت: این مسابقات به میزبانی ارژن، ناحیه ۳ شیراز، مشهد مرغاب، اوز، خرمبید، استهبان، شیبکوه، کوهمره نودان، فراشبند، زرقان، لامرد، خفر، کازرون و زرین دشت در اوایل اسفندماه امسال برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با تأکید بر اینکه باید از هر چیزی که موجب جذب دانشآموزان به قرآن کریم میشود، استفاده کرد، خواستار استفاده از ظرفیت هنر برای برگزاری مسابقات قرآن دانشآموزان شد و گفت: استفاده از ظرفیت هنر برای برگزاری این مسابقات اهمیت دارد، دانش آموزان آیندهسازان کشور تلقی میشوند بنابراین باید برای تقویت مبانی اعتقادی آنان تلاش کرد.
عسکری خواستار استفاده از فرصت برگزاری این مسابقات برای تعمیق و توسعه فرهنگ قرآن و عترت و نماز شد و گفت: باید همزمان با برگزاری این مسابقات فضای شهرها و روستاها قرآنی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین با اشاره به برگزاری طرح دوشنبههای مسجدمحوری در این سازمان، لزوم توجه بیشتر به این طرح را متذکر شد و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت مسابقات قرآن، عترت و نماز برای برگزاری اجلاسیه سراسری نماز به میزبانی فارس، استفاده مطلوب را برد.
اعلام قطببندیهای مرحله منطقهای مسابقات قرآن دانشآموزان در فارس
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه قطببندیهای مرحله ۱۴ گانه چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان در این استان را اعلام کرد.
صدرالله زینالعبادی زمان برگزاری این مرحله از مسابقات قرآن را هفته اول و دوم اسفندماه امسال اعلام و اضافه کرد: شهرستان خرمبید (مشهد مرغاب) میزبان سده، آباده و اقلید؛ قادرآباد میزبان پاسارگاد، بوانات و سرچهان، شهرستان استهبان میزبان آباده طشک، ارسنجان و نیریز؛ زرقان میزبان درودزن، خرامه و مرودشت؛ منطقه ارژن میزبان سپیدان، کامفیروز و بیضا؛ شیبکوه میزبان ششده، فسا و سروستان، شهرستان اوز میزبان گراش، لارستان، بیرم و خنج؛ زریندشت میزبان فورگ، داراب و جویم؛ فراشبند میزبان میمند، فیروزآباد و عشایر سیار؛ خفر میزبان قیر و کارزین، جهرم و کوار؛ لامرد میزبان مهر، گلهدار، اشکنان و علامرودشت؛ کوهمره نودان میزبان ماهور میلاتی، رستم، ممسنی و دشمنزیاری؛ کازرون میزبان کوهچنار، خشت و بالاده؛ ناحیه ۳ شیراز نیز میزبان نواحی ۴ گانه این شهرستان خواهند بود.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس با تأکید بر اینکه مسابقات امسال به صورت حضوری و با رویکرد جدید دانشآموزی و مردممحوری اجرا میشود، گفت: مرحله آموزشگاهی این دوره همزمان با سراسر کشور از ۱۵ آذرماه در سطح مدارس استان آغاز شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: ایجاد همدلی میان مسئولان و مردم از برکات برگزاری مسابقات قرآن است لذا در مناطقی که مسلمانان شیعه و سنی در کنار هم زندگی میکنند از مسابقات قرآن برای ایجاد همدلی بسیار خوب میتوان بهره برد زیرا قرآن در همدلی و یکی شدن و رفع مشکلات موجود کمک فراوانی میکند.
علیرضا شادباش با بیان اینکه امسال برنامههای خوب و متنوعی در حوزه قرآن، عترت و نماز در مدارس استان در حال برگزاری است، افزود: اجرای برنامه دوشنبههای مسجدمحوری، سهشنبههای مهدوی، راهاندازی هیئات مذهبی دانشآموزی، شرکت دانشآموزان در نماز جمعه و .. بخشی از این برنامههاست که در تربیت نسلی بالنده، پیشرو و مقدمهآفرین برای ظهور امام زمان(عج) و تربیت برای سپاه مهدوی تاثیر گذار خواهد بود.
شادباش با بیان اینکه تلاش برخی از مناطق در موضوعات مختلف تربیتی و پرورشی در کنار موضوعات آموزشی قابل ستایش است، به تلاش دشمن برای تحت الشعاع قراردادن اعتقادات دانش آموزان اشاره و اضافه کرد: امروز دشمن میخواهد رفتارهای ما را تغییر دهد و بر روی باورهای جامعه کار میکنیم و برای این قضیه هزینههای بسیار زیادی به خصوص در بحث جنگ رسانهای انجام میدهد.
وی با مقایسه بودجه رسانه ملی با رسانه های خارجی، اظهار کرد: مسلماً با بودجه بیشتر فعالیت بیشتری انجام می شود لذا تلاش رسانه های خارجی که با تزریق بودجه های کلان به آن ها شکل می گیرد باعث شده تا برخی از افراد تحت تاثی تبلیغات منفی این شبکه ها قرار بگیرند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با تأکید بر اینکه امروز به برکت قرآن پیشرفتهای زیادی حاصل کردیم اما دشمن میخواهد قرآن و مبانی دینی را از ما بگیرد بنابراین وظیفه داریم تا مبانی دینی را ارج نهیم، گفت: در مقابل قرآن، چادر، مقدسات دینی، هیئات مذهبی، اهل بیت(ع) وظیفه داریم و باید به بهترین شیوه برنامههای قرآنی را اجرا کنیم.
شادباش ضمن بیان اینکه باید هنگام برگزاری مسابقات قرآن تمام جو و فضای شهر را به سمت قرآن هدایت کنیم و شهر رنگ و بوی قرآنی پیدا کند، گفت: ایجاد همدلی میان مسئولان و مردم از برکات برگزاری مسابقات قرآن است لذا در مناطقی که مسلمانان شیعه و سنی در کنار هم زندگی میکنند از مسابقات قرآن برای ایجاد همدلی بسیار خوب میتوان بهره برد زیرا قرآن در همدلی و یکی شدن و رفع مشکلات موجود کمک فراوانی میکند.
او با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا زمینه رشد و تربیت مدیریتی دانشآموزان قرآنی را فراهم کنیم، افزود: مشکلی که امروز برخی از افراد مطرح میکنند، جذب نیروهای جدید آموزش و پرورش است که برخی از آنان چهرههای قرآنی نیستند که از امسال این روند اصلاح خواهد شد و وزارت آموزش و پرورش در گزینش بهمنماه تدبیری برای این قضیه اتخاذ کرده است تا چهرههای مدیریتی مملکت قرآنی باشند و رشد در میان نیروهای قرآنی ایجاد شود.
انتهای پیام