به گزارش ایسنا، سید احمد فاضلزاده در نشست دبیرخانه ایرانی اتحادیه دانشگاههای دولتی و مراکز تحقیقاتی کشورهای حاشیه دریای خزر در دانشگاه گیلان، اظهار کرد: مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری در سه دهه فعالیتش به جایگاه سومی در جهان تبدیل شده است.
وی افزود: تولید شناسه دیجیتال اشیای بین المللی، بررسی و شناسایی محققان و دانشمندان برتر و نمایه سازی نشریات از جمله اقدامات مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری است.
رئیس مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری، معرفی رتبهبندیهای دانشگاههای ایران و کشورهای اسلامی را بخشی از برنامههای این مرکز دانست و اظهار کرد: در کنار توجه به دادههای آماری، به روشها و محتواسازی علمی اهمیت ویژه داده میشود.
فاضل زاده با بیان اینکه نظام ایدهها و نیازها از مهمترین اولویتهای وزارت علوم است، گفت: بیش از ۷ هزار ایده با موضوعات مختلف در سامانه نظام ایدهها و نیازها (نان) ثبت شده که بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به توسعه خوب تفاهمنامههای بینالمللی، افزود: عقد تفاهمنامهها و تشکیل کارگاههای بینالمللی در سطح دانشگاهها در راستای واکاوی موضوعات مشترک، کار بسیار ارزشمندی است.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، رئیس مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری با بیان اینکه دانشگاه گیلان رتبه پانزدهم را در دانشگاههای کشور دارد، گفت: از بین ۱۱۰ دانشگاه در کشور دانشگاه گیلان، رتبه پانزدهم را کسب کرده که نشان دهنده رشد علمی این مجموعه است.
فاضل زاده با اشاره به رتبه بالای دانشگاه گیلان در بین رتبه بندی ۸ کشور اسلامی، اظهار کرد: دانشگاه گیلان از بین ۴۶۱ دانشگاه، رتبه ۸۵ را به نام خود ثبت کرده است.
انتهای پیام