به گزارش ایسنا به نقل از لاکچری لایت، به طور کلی میتوان گفت چراغهای چمنی از جمله چراغهای حیاطی یا چراغهای محوطهای هستند که باعث زیباسازی محوطه خارجی باغ یا ویلا خواهند شد و محیط دلنشین را ایجاد میکنند که برای شبنشینیها بسیار عالی است.
چراغ چمنی
مشخصات چراغ چمنی:
چراغ چمنی دارای مشخصات کلی است که به صورت مختصر توضیح داده شده است:
- ولتاژ مورد نیاز آنها ۲۲۰ ولت است.
- جنس چراغها معمولاً از پلیکربنات یا شیشه میباشد.
- لامپهایی که در چراغ چمنی استفاده میشوند معمولاً از ال ای دی یا فلورسنت ۲۵ وات است.
- این چراغها به گونهای هستند که در برابر آب مقاوم میباشند.
طراحی چراغ چمنی:
این چراغ ها معمولا از نظر ظاهری در دو دسته قرار دارند که به مدل های گرد و چهارگوش تقسیم بندی می شوند. البته ممکن است با توجه به نظر و سلیقه تولید کننده چراغ چمنی در شکل های دیگری نیز ساخته شود. ولی اصلی ترین قالب که برای تولید آن ها استفاده می شود گرد یا چهارگوش است.
انواع چراغ چمنی:
چراغ چمنی در انواع مختلفی تولید میشود که شامل چراغ پایه کوتاه، چراغ دفنی چمنی، چراغ شعاع و همچنین چراغ خورشیدی هستند. در زیر سعی کردهایم هر کدام از این چراغها را به صورت مختصر برای شما دوستان عزیز توضیح دهیم:
- چراغ پایه کوتاه:
چراغ پایه کوتاه یا همان چراغ پارکی نوعی از چراغ چمنی است که دارای پایههای بسیار کوتاه میباشد و با کمک این پای روی زمین قرار خواهد گرفت. برای تولید این چراغها از لامپ ال ای دی استفاده خواهد شد. در واقع برای ساخت پایه چراغها از متریالهای مقاوم استفاده میشود تا در برابر عوامل مختلف محیطی همچون برف و باران مقاوم باشند و در بلند مدت دچار مشکلاتی همچون زنگزدگی نگردند. علاوه بر آن این مدل از چراغهای چمنی در رنگهای متفاوتی مانند مشکی، سفید، نقرهای، مسی و برنزی تولید میشوند. پس افراد میتوانند با توجه به طراحی محیط و همچنین سلیقه خود آنها را تهیه نمایند.
- چراغ دفنی چمنی:
یکی دیگر از انواع چراغ چمنی که در این مطلب به آن میپردازیم چرا دفنی چمنی میباشد که در داخل زمین به صورت دفنی قرار خواهند گرفت. در واقع در این چراغها از هیچگونه پایهایی استفاده نمی شود و آنها را به صورت مستقیم در دل خاک یا زمین برای نورپردازی از کف قرار میدهند. معمولا از این چراغها جهت نورپردازی درختان، چمنها یا گیاهان استفاده میشود. زیرا جلوهی بسیار خاص و زیبا ایجاد میکنند. همچنین این چراغها ممکن است جهت نورپردازی درون آب یا کنار استخرها استفاده شوند، زیرا علاوه بر آن که نور مورد نیاز محیط را تأمین میکنند به زیباسازی آن نیز کمک خواهند کرد. چراغهای دفنی چمنی در انواع مختلفی تولید میشوند و برای ساخت آنها تکنولوژی پیشرفتهای استفاده شده است که هیچگونه مشکلی در هنگام شستوشوی محوطه یا حتی آبیاری زمین برای آنها ایجاد نخواهد کرد. برای تولید این چراغها معمولاً از فلزهای مختلف که ضد زنگ هستند، استفاده میشود. علاوه بر آن ممکن است از شیشههای مقاوم یا پلاستیک فشرده در تولید آنها استفاده گردد همچنین این چراغها در رنگهای مختلف مانند زرد، سفید، آبی، سبز و… تولید خواهند شد.
افزودن جذابیت به خانۀ شما یکی از راههای افزایش ارزش آن است. با خرید چراغ سردری برای درب جلوی خانه خود میتوانید به این جذابیتِ بیشتر دست یابید. زیرا که نور پردازیِ درب جلو، روشی زیرکانه برای تزئین خانه است ولی متأسفانه اغلب، نادیده گرفته میشود. درب ورودی خانه اولین چیزی است که هنگام نزدیک شدن به خانه شما مشاهده میشود. با استفاده از چراغ های سردری میتوانید به زیبایی، ایمنی و ارزش خانه خود بیفزایید. در ادامه، بیشتر در مورد چراغهای سردری و فواید آنها صحبت خواهد شد. با این نوشته همراه شوید تا شما را را متقاعد کنیم برای خانه خود از اینگونه چراغها بخرید.
- چراغ سردری
انواع چراغ سردری
سه نوع کلی از چراغ سردری برای منازل و خانهها وجود دارند که تقریبا هر سه نوع، کار مشابهی را از لحاظ نورپردازی انجام میدهند. منتها هر فرد، بسته به سلیقهای که دارد ممکن است یکی از این انواع را بیشتر پسند کند. دلیل پیدایش این گروهبندی نیز همین موضوع است تا بتوان سلایق مختلف مشتریان را پوشش داد. این سه نوع از چراغ سردری به شرح زیر هستند:
- چراغهای سردری با نورپردازی متقارن
- چراغ تکی آویزان بالای در
- چراغ تکی در یک طرف در
هیچ قانون سخت و صریحی در مورد اینکه شما باید چه نوعی از چراغ سردری را انتخاب کنید، وجود ندارد. همچنین هیچ قانونی وجود ندارد که اندازه و نوع نورِ سردر خانه شما را محدود و یا تعیین کند. پس همه چیز تا حد زیادی به سلیقه شما و خانوادتان بستگی دارد. در ادامه این نوشته، چند نکته آورده شده است که کار شما را در انتخاب و نصب درست چراغهای سردری، تسهیل میکنند.
نکات مربوط به چراغهای سردری با نورپردازی متقارن
– آیا هر دو طرف درب ورودی خانه شما یکسان به نظر میرسند؟ آیا در دو طرف درب، فضای مساوی وجود دارد؟ اگر پاسخ شما بله است، پس در این شرایط چراغهای سردری با نورپردازی متقارن، بهترین عملکرد را برای خانه شما خواهند داشت.
– به دنبال دیوارکوبهای متناسب برای انواع چراغ سردری باشید. ترفندی وجود دارد که به شما کمک میکند چراغهای با اندازه مناسب را انتخاب کنید. آن ترفند این است که ابتدا ارتفاع درب را اندازه بگیرید. حتما پوشش درب را در این اندازهگیری لحاظ کنید. به دنبال دیوارکوبهایی باشید که اندازه آنها یک چهارم میزان اندازهگیری شده برای ارتفاع درب باشند. مثلا اگر درب و بدنه آن حدود ۱۰۰ اینچ ارتفاع دارند، دیوارکوبهایی را انتخاب کنید که تقریباً ۲۵ اینچ ارتفاع داشته باشند.
– انواعی از چراغهای سردری را انتخاب کنید که با تم بیرونی خانه شما مطابقت داشته باشند. مثلا اگر خانۀ شما سبکی ساده دارد، چراغهای سنگین و فلزی را انتخاب نکنید. برعکس اگر خانه بزرگی دارید که ورودی آن از آجر یا سنگ است بهتر است چراغهایی بزرگ، سنگین و فلزی را انتخاب کنید.
– یک ورودی با سقف بلند با یک چراغ سر دری آویز و تکی روی درب آن، عالی به نظر خواهد رسید. در صورت انتخاب این گزینه، مطمئن شوید که در منطقهای بادخیز زندگی نمیکنید. زیرا به احتمال زیاد شما نمیخواهید چراغ آویزان درب خانه شما در هنگام بادهای شدید، تاب بخورد.
منبع : لاکچری لایت
سایت: Luxurylight.ir
انتهای رپرتاژ آگهی